menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Aspen kopen? - Gratis verzending!

Aspen

Met Aspen brandstof ben je goed voor het milieu, de gezondheid van mensen en een langere levensduur van jouw machines en apparaten. In ons assortiment Aspen brandstof vind je o.a. Aspen benzine en Aspen diesel terug.

Lees meer...
17 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Aspen benzine

Aspen benzine bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals zwavel, benzeen en aromaten. Aspen benzine wordt ook wel alkylaatbenzine genoemd. In vergelijking met gewone benzine is Aspen 99% schoner. Dit is beter voor je gezondheid, de motor van de machine en het milieu.

Diesel

Aspen diesel is een slimme en duurzame oplossing, omdat Aspen D namelijk 50-80% minder broeikasgassen produceert in vergelijking met de traditionele fossiele diesel. Aspen D bestaat uit hoogwaardige, stabiele brandstofcomponenten voor een schonere verbranding, waardoor er minder bezinking in de motor- en brandstofinjectoren achterblijft.

Wanneer je Aspen brandstof gaat kopen is het slim om rekening te houden met aantal punten. Hieronder zetten we die punten voor je op een rijtje om de keuze voor Aspen brandstof voor jou makkelijker te maken.

Voordelen Aspen:

Goed voor je gezondheid
Goed voor het milieu
Een langere levensduur van jouw machine
Minder onderhoud machine
Geurloos
Jarenlang houdbaar

Aspen 2

Aspen 2-takt is geschikt voor o.a. kettingzagen, heggenscharen, bladblazers, doorslijpers, grondboren, trilmachines, brommers en andere tweetaktmotoren. Aspen 2 wordt ook wel Aspen Rood genoemd. Je kunt deze benzine herkennen aan de rode jerrycan.

Aspen 4

Aspen 4-takt is geschikt voor grasmaaiers, tuintractoren, boten, golfwagens, bladblazers, grondfrezen, aggregaten, pompen en andere 4-takt machines en voertuigen. Deze Aspen is te herkennen aan de blauwe jerrycan. Aspen 4 wordt daarom ook wel Aspen Blauw genoemd.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw