menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Aspen benzine

Aspen benzine

Aspen benzine

Aspen is de voorkeursbrandstof van vele professionals. Aspen benzine is tot 99% schoner dan gewone benzine en zorgt voor een schonere uitstoot. Aspen is daardoor beter voor uw gezondheid, beter voor de motor van uw machine én beter voor het milieu. Bovendien is Aspen Alkylaatbenzine geurloos. Aspen is een mengsmering. Dat wil zeggen dat er al olie door de benzine heen is gemengd, waardoor dit direct geschikt is voor de meeste tuinmachines. In een heel enkele uitzondering moet er nog een beetje olie doorheen gemengd worden.

 

Aspen Rood is geschikt voor 2 takt machines, Aspen Blauw voor 4 takt machines.

Lees meer...
10 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Aspen benzine kopen

Een tuinmachine heeft minder geavanceerde manieren dan bijvoorbeeld een auto om de uitstoot van de benzine te beperken. Hierdoor stoot bijvoorbeeld een kettingzaag op gewone benzine evenveel benzeen uit als maar liefst 57 auto’s. Op Aspen veranderd de verhouding van de Benzeen uitstoot naar 2 kettingzagen op 1 auto.

Levensduur van de motor

Aspen alkylaatbenzine is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor het motorblok van uw tuinmachine. Doordat Aspen geen ethanol bevat, wordt verzuring van benzine in de tank voorkomen. Bovendien zorgt Aspen voor een lagere koolafzetting. In Aspen zitten minder niet-essentiele stoffen, waardoor de benzine zoveel mogelijk wordt verbrand. Een betere verbranding betekend dat uw motor soepeler loopt en meer vermogen heeft. Op de lange duur kan het gebruik van Aspen zelfs onderhoudskosten aan uw tuinmachine uitsparen.

Tuinmachines

De Boer Drachten is de specialist op het gebied van tuinmachines. In ons assortiment zitten robotmaaiers, motormaaiers, kettingzagen, heggenscharen, hakselaars, houtklovers en nog veel meer. Ook voor het onderhoud van tuinmachines kunt u bij ons terecht! Onze werkplaats is gespecialiseerd in tuinmachines, buitenboordmotoren en quads.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw