menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Aspen benzine

Aspen benzine

De voorkeursbenzine van vele professionals is Aspen benzine. De benzine van Aspen is tot 99% schoner dan gewone benzine en zorgt voor een schonere uitstoot. Aspen is daardoor niet alleen beter voor de motor van je benzine, het is daarmee ook beter voor jou én het milieu. Bovendien is de Aspen Alkylaatbenzine geurloos. Wanneer je aan het grasmaaien bent blijft er dus niet een benzinelucht om je heen hangen. In ons benzine aanbod verkopen wij Aspen 2 en 4 takt benzine in verschillende liters. Zoek je benzine voor in je grasmaaier, bosmaaier of sneeuwruimer? Bekijk dan ons aanbod met Aspen benzine.

Lees meer...
10 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Wat is Aspen benzine?

Aspen benzine is een brandstof waar vrijwel geen schadelijke stoffen in te vinden zijn. In andere benzine ’s kan het voorkomen dat er zwavel, benzeen en aromaten in zitten. Doordat er nauwelijks schadelijke stoffen in Aspen zitten is de brandstof 99% schoner dan gewone benzine. Doordat Aspen geen ethanol bevat, wordt verzuring van benzine in de tank voorkomen. Bovendien zorgt Aspen voor een lagere koolafzetting. In Aspen zitten minder niet-essentiële stoffen, waardoor de benzine zoveel mogelijk wordt verbrand. Een betere verbranding betekend dat je motor soepeler loopt en meer vermogen heeft. Staat je machine voor langere tijd stil? In tegenstelling tot andere soorten benzine kan je Aspen gewoon in de machine laten zitten. Alkylaatbenzine is jarenlang houdbaar. Wij hebben voor je de voordelen van Aspen op een rijtje gezet:

  • Beter voor milieu en gezondheid
  • Probleemloos starten
  • Minder onderhoud aan machines
  • Jarenlang houdbaar

Aspen benzine voor 2 takt en 4 takt motoren

Aspen benzine is geschikt voor 2 takt en 4 takt machines. Aspen 2 is te herkennen aan de rode jerrycans en kenmerken op de verpakking. Aspen 4 staat ook wel bekend als Aspen blauw, de benzine met blauwe verpakking.

Aspen 2 takt

De alkylaat benzine 2 is geschikt voor veel hand gedragen machines zoals een bladblazer of kettingzaag. Deze machines hebben vaan een tweetakt benzinemotor. Een brommer kan ook een tweetakt benzinemotor hebben. Dat is te herkennen aan het hogere geluid en het feit dat deze motoren geen apart oliereservoir hebben.

Aspen 4 takt

Rijdende machines, zoals grasmaaiers en motorfietsen, hebben een viertakt benzinemotor. Daarnaast hebben ook veel auto’s een viertakt benzinemotor. In vergelijking met tweetakt motoren maakt de 4 takt motor een lager geluid. Deze motoren zijn te herkennen aan het aparte oliereservoir en hebben vaak een peilstok.

Voor elke machine en elk type motor is er geschikte Aspen benzine.

Aspen benzine kopen

De verschillende soorten Aspen benzine koop je bij De Boer Drachten. Wij hebben een ruim assortiment aan Aspen brandstof in verschillende liters. Aspen 2 is een kant en klare tweetakt mengsmering voor hand gedragen machines zoals bladblazers, heggenscharen en kettingzagen. Aspen 4 is daarentegen een alkylaat benzine voor grote machines zoals een grasmaaier, aggregaat of boot. Op onze website zijn al de verschillende soorten te vinden. Heb je nog vragen over de brandstof? Dan ben je van harte welkom om langs te komen in onze vestiging in Drachten. Hier staat ons deskundig personeel voor je klaar om je te helpen met al je vragen over de verschillende brandstofsoorten. Heb je wel al online een keuze kunnen maken? Bestel dan voor 16:00, dan heb je morgen de Aspen benzine in huis!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw