menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Berg

berg banner2

Berg Speelgoed

Het speelgoed van Berg is van absolute topkwaliteit. De skelters en trampolines van dit merk staan bekend om hun duurzaamheid, grote keuze en uiteraard het enorme speelplezier die ze bieden. De skelters van Berg zijn er in de meest waanzinnige kleuren en uitvoeren, van Fiat tot BMW. Je waant je in een echte auto als je rijdt op één van deze topskelters. De trampolines van Berg zijn er in verschillende lijnen, waarbij de kwaliteit alleen maar beter wordt. De Favorit en de Talent lijnen zijn het meest populair in ons assortiment, we hebben al vele tevreden gebruikers mogen ontdekken.

 

berg2
berg3
BERG TRAMPOLINES
De trampolines van het bekende merk Berg zijn verkrijgbaar als normaal, inground en zelfs flatground! Alle varianten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals groen en rood. De trampolines zijn er in verschillende series zoals: Berg Talent, Berg Favorit, Berg Champion en Berg Elite. In die volgorde is ook de prijs/kwaliteitverhouding. Voor elk gezin de perfecte trampoline: Find your family fit! 
BERG SKELTERS
De skelters van Berg staan voor absolute topkwaliteit. Er zijn een aantal series, elk voor een eigen leeftijdsgroep. In de leeftijdsgroep 2-5 jaar zit de serie Berg Buzzy, voor de leeftijd van 3-8 kan je kiezen voor de Berg Buddy, Berg Junior of de Berg Chopper. In de leeftijdsgroep van 4-12 zitten o.a. de Berg Rally, Berg Basic, Berg Extra en nog veel meer. Naast de standaard modellen heeft Berg de mooiste merken nagebouwd op de skelters, waarond Fiat, BMW en John Deere. Je waant je in een echte auto! Nieuw is de Berg Go2 voor de allerjongsten. De Go2 is al geschikt vanaf 10 maanden. 
BERG SPEELGOED BIJ DE BOER DRACHTEN
De Boer Drachten is dé premium Berg Dealer in Friesland. In onze showroom hebben wij diverse modellen trampolines en skelters uitgepakt en in elkaar gezet, zodat u goed kunt bekijken welk model bij uw wensen past.

Niet alleen hebben we alle trampolines en skelters in ons assortiment, ook kunnen we alle accessoires en zelf onderdelen leveren. De meest gangbare onderdelen liggen zelfs op voorraad. In onze werkplaats kunnen we uw skelter ook reparen, als deze stuk is gegaan.

Bekijk hieronder de nieuwste catalogus van Berg speelgoed. 

Berg Catalogus


De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw