menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Elektrisch gereedschap

Elektrisch gereedschap bij de Boer

Elektrisch gereedschap

Zowel de professional als de doe-het-zelver gebruikt het met behoorlijke regelmaat, elektrisch gereedschap. Het is zeker bij elektrisch gereedschap, verstandig om te kiezen voor kwaliteit. Dit werkt fijner, zeker als het veel wordt gebruikt. Onder elektrisch gereedschap verstaan we alle gereedschap, die door elektriciteit wordt aangedreven. We hebben ook een breed assortiment elektrisch tuingereedschap.

Accuboormachines
Boorhamers-de-boer-drachten
Slijpmachines-de-boer-drachten
Zaagmachines-de-boer-drachten
compressoren-de-boer-drachten
schuurmachines

Compressoren

De Boer Drachten biedt een breed assortiment compressoren van het kwaliteitsmerk Airpress. Over de hele lijn bieden we een goede keus voor gebruik in en om huis, maar natuurlijk ook voor de professionele markt. De kleur van de compressor geeft het verschil weer, een blauwe is bedoelt voor huis/tuin of licht professioneel, en grijs is bestemd voor de zwaardere industriële toepassingen. Door een goede samenwerking hebben we regelmatig scherpe aanbiedingen van diverse Airpress compressoren.

 

Elektrische boormachines

Bent u op zoek naar een goede boormachine? Kijk dan eens in ons assortiment Makita, Metabo of Hitachi boormachines. Deze merken staan voor de hoge kwaliteit en bieden een breed assortiment klopboormachines, boor- schroef combinaties en meer. Ook hebben we altijd diverse actiesets op voorraad met meerdere accu’s en bijvoorbeeld een bitset.

 

Zaag- en schuurmachines

Ook een goede zaag- of schuurmachine is belangrijk voor de professional. In ons assortiment vindt je de beste merken, zoals Makita en Metabo. Ook losse zagen en schuurpapier is snel en uit voorraad leverbaar. Van bandschuurmachine tot tafelcirkelzaag.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw