menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Snijgereedschap kopen? - Nu online!

Snijgereedschap

Snijgereedschap is er bij de Boer in vele verschillende soorten, zo zijn er zakmessen, werkmessen, snij & tapgereedschappen en keukenmessen & scharen terug te vinden in ons ruime assortiment. Door dit ruime aanbod zit er voor iedere professional en doe-het-zelver het juiste gereedschap om te snijden tussen! Onderzoek voordat je nieuw gereedschap gaat kopen goed wat voor soort klus je hebt, voor de verschillende klussen zijn verschillende messen nodig. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de Boer en wij helpen je graag verder op weg met het meest professionele advies. Of kom langs in onze winkels in Drachten of Hazerswoude-Dorp waar ons deskundig personeel voor je klaar staat bij al je vragen of snijgereedschap.

Lees meer...
229 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
Machinetap voor Doorlopend Gat
Machinetap voor Doorlopend Gat
vanaf  € 11,85 € 9,47 (per stuk)
actie
Machinetap voor Blind Gat
Machinetap voor Blind Gat
vanaf  € 14,04 € 11,23 (per stuk)
(1)
actie
Ronde Snijplaat
Ronde Snijplaat
vanaf  € 15,48 € 9,28 (per stuk)
Kelfort snijplaat HSS-G M6
Kelfort snijplaat HSS-G M6
€ 10,60 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
actie
Interlock Afbreekmes 9Mm
Interlock Afbreekmes 9Mm
€ 8,45 € 7,60 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
actie
Stanley Afbreekmesjes 18 MM
Stanley Afbreekmesjes 18 MM
vanaf  € 5,24 € 4,45 (per kaart)
actie
Trapezium Mes
Trapezium Mes
vanaf  € 3,15 € 2,36 (per dispenser)
Vergelijken (0)

Wat is snijgereedschap?

Snijgereedschap is een verzamelnaam voor gereedschappen die worden gebruikt om materialen te snijden, te scheiden of te bewerken. Er zijn veel verschillende soorten snijgereedschap, elk met hun eigen unieke eigenschappen en toepassingen. Het is belangrijk om te onthouden dat het gereedschap scherp moet zijn en goed onderhouden moet worden voor een veilig en efficiënt gebruik. Bovendien, is het aan te raden om altijd de juiste technieken en veiligheidsmaatregelen te volgen tijdens het gebruik van snijgereedschap.

De verschillende soorten snijgereedschap

In ons ruime assortiment vind je verschillende soorten snijgereedschappen te vinden. We hebben snijgereedschap dat gebruikt kan worden thuis, maar ook op het werk. De volgende soorten zijn te onderscheiden: 

  • Zakmessen zijn vaste messen die je kunt gebruiken bij klussen waar je veel snijafval hebt zoals bijvoorbeeld bij dakbedekking of gipsplaten.
  • Werkmessen zijn uitschuifbare en/of afbreekbare messen die vaak worden gebruikt voor makkelijke snijwerkzaamheden. Stanleymesjes zijn een goed voorbeeld hiervan, deze mesjes zijn veiliger door de inklapbaarheid. De afbreekmesjes kunnen door de groeven in het mes makkelijk breken en kunnen vervangen worden zodra het hele mes op is.
  • Snij & tapgereedschappen zijn gereedschappen voor het tappen van gaten en het maken van gaten in stevig materiaal. De tapgereedschappen kunnen eenvoudig gemonteerd worden op de boormachine en kunnen daarna gebruikt worden voor het creëren van een schroefdraad aan de binnenkant van het gat.
  • Keukenmessen & scharen zijn eenvoudige messen en scharen voor het gebruik in de keuken.

Heb je vragen over de verschillende gereedschappen kom dan langs in onze winkel in Drachten! Hier staat ons deskundig personeel voor je klaar om je te helpen bij al je vragen, je kunt daarna direct bestellen uit ons ruime assortiment aan snijgereedschap.

Snijgereedschap kopen bij de Boer

Snijgereedschap koop je natuurlijk bij de Boer, wij hebben een ruim aanbod met gereedschap van bekende merken zoals Makita en Stanley! Bij de Boer  vind je zakmessen, werkmessen, snij & tapgereedschappen en keukenmessen & scharen terug in het ruime assortiment. Heb je nog vragen over de verschillende soorten gereedschappen voor het snijden? Kom dan langs in onze winkels in Drachten en Hazerswoude-Dorp, hier is ons deskundig personeel aanwezig om jou van het beste advies te voorzien voor jouw snij klus of werkzaamheden!

Bestel je online? Bestel dan voor 20:00, dan heb je naar verwachting de volgende dag de bestelling al in huis! Bestel je de gereedschappen online dan zorgen wij voor een snelle levering. Je betaalt bij ons geen verzendkosten bij besteding vanaf 75 euro! Wacht dus niet langer en maak nu een keuze in het ruime assortiment  met snijgereedschap van de Boer.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw