menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Snij & tapgereedschap bestellen? - Nu online!

Snij & tapgereedschap

Wanneer je vaak sleutelt aan brommers, auto's of motoren, is het belangrijk om het juiste snij- en tapgereedschap te hebben. Tijdens deze werkzaamheden kom je vaak oude schroefdraden tegen die gereviseerd moeten worden voordat je verder kunt met je sleutelwerkzaamheden. Met tapgereedschap kun je inwendige schroefdraden reviseren en met snijgereedschap uitwendige schroefdraden. Bij De Boer hebben we een uitgebreid assortiment van deze materialen, waaronder ook een veelzijdige tap- en snijset. Versleten schroefdraden komen echter niet alleen voor bij brommers, auto's of motoren, maar overal waar wordt gewerkt met schroeven. Kom langs in één van onze winkels of bestel direct uit ons uitgebreide aanbod aan snij- en tapgereedschap.

Lees meer...
54 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
Machinetap voor Doorlopend Gat
Machinetap voor Doorlopend Gat
vanaf  € 11,85 € 8,71 (per stuk)
actie
Machinetap voor Blind Gat
Machinetap voor Blind Gat
vanaf  € 14,04 € 10,74 (per stuk)
(1)
actie
Ronde Snijplaat
Ronde Snijplaat
vanaf  € 15,48 € 11,39 (per stuk)
Kelfort snijplaat HSS-G M6
Kelfort snijplaat HSS-G M6
€ 10,60 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
actie
Snijplaat M
Snijplaat M
vanaf  € 19,31 € 9,49 (per stuk)
Vergelijken (0)

Alles over snij- en tapgereedschap

Snij- en tapgereedschap zijn gereedschappen die worden gebruikt voor het reviseren van versleten schroefdraden. Het snijgereedschap wordt gebruikt voor het snijden van uitwendige schroefdraden en het tapgereedschap wordt gebruikt voor het tappen van inwendige schroefdraden. Het is handig om een tap- en snijset te hebben zodat je altijd beide werkzaamheden kunt uitvoeren. Het is belangrijk om de juiste technieken en veiligheidsmaatregelen te volgen bij het gebruik van deze gereedschappen. Heb je gereedschappen nodig? Bekijk dan ons assortiment met snij- en tapgereedschap. 

Versleten schroefdraden reviseren met  snij- en tapgereedschap 

Met het juiste snij- en tapgereedschap kun je gemakkelijk versleten schroefdraden reviseren. Houd er wel rekening mee dat snijden en tappen twee verschillende werkzaamheden zijn. Snijden is voor uitwendige schroefdraden en tappen is voor inwendige schroefdraden. Een tap- en snijset is handig om te hebben omdat je hiermee altijd beide werkzaamheden kunt uitvoeren. Mocht je vragen hebben over de verschillende gereedschappen of hoe ze te gebruiken, neem dan contact op met De Boer. Ons deskundige personeel staat klaar om je te helpen met professioneel advies. Of kom langs in onze winkel waar we je graag helpen bij al je vragen over snij- en tapgereedschap.

Snij- en tapgereedschap kopen bij de Boer 

Snij & tapgereedschap koop je natuurlijk bij de Boer , wij hebben een ruim aanbod met veel gereedschappen voor het inwendig en uitwendig aanbrengen van nieuwe schroefdraden. Bij de Boer vind je gereedschap van bekende merken zoals onder andere Gardena, Gedore en Makita terug in het ruime assortiment. Heb je nog vragen over de verschillende soorten gereedschappen voor het snijden en het tappen? Kom dan langs in onze winkels in Drachten en Hazerswoude-Dorp, hier is ons deskundig personeel aanwezig om jou van het beste advies te voorzien voor jouw klus of werkzaamheden!

Bestel je online? Bestel dan voor 20:00, dan heb je naar verwachting de volgende dag de bestelling al in huis! Bestel je de gereedschappen online dan zorgen wij voor een snelle levering. Je betaalt bij ons geen verzendkosten bij besteding vanaf 75 euro! Wacht dus niet langer en maak nu een keuze tussen het snij- en tapgereedschap van De Boer. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw