menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zakmessen kopen? - Nu op voorraad!

Zakmessen

Een zakmes is een handige accessoire voor het doorsnijden van touwtjes, tape of tie-wraps. Deze messen zijn inklapbaar en daardoor zijn de messen eenvoudig mee te nemen in je zak. Sommige messen beschikken over 1 enkele functie terwijl er ook multitool messen zijn met wel meer dan 30 functies. Het lemmet van het mes wordt doorgaans gemaakt van RVS of staal, de handvaten verschillen veel maar worden meestal gemaakt van kunststof, hout, nylon of leer. Heb je vragen over de verschillende soorten messen neem dan contact op met de Boer Drachten en wij verschaffen je van het beste advies. Of kom langs in onze winkel waar ons deskundig personeel voor je klaar staat bij al je vragen. Je kunt daarna direct bestellen uit ons ruime aanbod aan zakmessen!

Lees meer...
111 artikelen gevonden
Sorteer op:
Black Eagle Zakmes Hout
Black Eagle Zakmes Hout
vanaf  € 12,04 (per stuk)
Old Bear Vouwmes Classical Walnoot
Old Bear Vouwmes Classical Walnoot
vanaf  € 21,57 (per stuk)
Old Bear Vouwmes Classical Olijfhout
Old Bear Vouwmes Classical Olijfhout
vanaf  € 22,70 (per stuk)
Vergelijken (0)

De verschillende soorten zakmessen

Met het ruime aanbod aan zakmessen zit er bij de Boer voor iedereen het geschikte mes bij. Onderzoek van te voren wel goed welk soort mes je nodig hebt voordat je eentje besteld, zo voorkom je dat je straks het verkeerde mes in je broek zak hebt! Er zit namelijk veel verschil tussen de messen in het assortiment van de Boer. We lichtten de verschillende soorten hieronder graag voor je toe:

EDC mes

Every Day Cary oftewel EDC is een mes wat je altijd bij je kan dragen. Deze inklapbare messen zijn namelijk zo gemaakt dat ze klein zijn en niet te opvallend zijn. Deze zakmessen zijn ook meestal voorzien van een broekclip waardoor het mes stevig in je zak blijft zitten. Uitstekend voor elke klusser!

Zwitserse zakmessen

Het meest bekende mes in de messenwereld is het Zwitserse mes, het mes wordt door de rode kleur gekenmerkt. Het wereldwijde bekende zakmes heeft ontzettend veel eigenschappen, van een pincet tot een schroevendraaier dit mes heeft het allemaal!

Klassiek mes

Klassieke messen hebben vaak enkel een uitklapbaar mes en daarnaast geen andere opties. Alleen een stijlvol mes, in sommige gevallen zijn de messen helemaal handmatig afgewerkt waardoor er een speciaal en uniek mes ontstaat.

Jachtmes

Deze messen zijn voorzien van meerdere gaten in het lemmet waardoor de huid van het dier makkelijker open gemaakt kan worden. Het is belangrijk dat een jachtmes is voorzien van een stevige grip waardoor hij niet makkelijk uit je hand kan glippen.

Wanneer je nog vragen hebt over de verschillende messen neem dan contact op met de Boer en wij verschaffen je van het beste advies op het gebied van zakmessen.

De voordelen van zakmessen

Zakmessen worden vaak enkel geassocieerd met outdoor activiteiten maar een mes komt een stuk vaker handig van pas dan je denkt. Hieronder staan een aantal voordelen van de messen opgesomd:

  • Je opent er razend snel verpakkingen mee
  • Je bent goed voorbereid op eventuele noodgevallen
  • Touwtjes, tape of tie-wraps hebben je in een mum van tijd doorgesneden
  • Je kan heel snel je fruit ermee schillen of fijn snijden
  • Met de multitool messen heb je heel veel verschillende gereedschappen gewoon in je zak zitten

Dit zijn enkel een paar voorbeelden van voordelen van de ontelbare voordelen die deze zakmessen hebben! Wacht dus niet langer en ontdek het nu allemaal in het ruime assortiment van de Boer.

Zijn zakmessen legaal in Nederland

Als het over zakmessen gaat zijn er vaak veel onduidelijkheden als het gaat over de regels van de messen. Is een groot mes niet verboden? Mag je een mes überhaupt wel op zak hebben? Alle messen die verkocht worden in het assortiment van de Boer zijn 100% legaal om te bezitten. Wanneer je een mes bij je mag dragen hangt af van de situatie en de plaats waar je bent, dat hangt af van de messenwetgeving van de overheid. In het assortiment van de Boer vind je in ieder geval geen vlindermessen of stiletto’s aangezien die in Nederland verboden zijn. In Nederland geldt als regelgeving voor zakmessen dat een mes maximaal 28 centimeter mag zijn. Dat is inclusief de steel, dus de totale uitgeklapte lengte. Verder moet het mes inklapbaar zijn en mag het maar aan 1 kant snijden. Als dit het geval is bij jouw mes dan is het mes volledig legaal. Heb je vragen over een mes op de website van de Boer dan kun je gerust contact met ons opnemen en wij verschaffen je van de juiste informatie. Of kom langs in onze winkel in Drachten of Hazerswoude-Dorp waar ons deskundig personeel voor je klaar staan bij al je vragen over deze messen.

Zakmessen kopen bij de Boer 

Zakmessen koop je natuurlijk bij de Boer, wij hebben een ruim aanbod met messen met een lemmet van RVS of staal. De handvaten zijn gemaakt van kunststof, hout, nylon of leer! Bij de Boer vind je EDC messen, Zwitserse messen, klassieke messen en jachtmessen terug in het ruime assortiment. Heb je nog vragen over de verschillende soorten messen? Kom dan langs in onze winkels in Drachten of Hazerswoude-Dorp, hier is ons deskundig personeel aanwezig om jou van het beste advies te voorzien voor jouw klus of werkzaamheden!

Bestel je online? Bestel dan voor 20:00, dan heb je naar verwachting de volgende dag de bestelling al in huis! Bestel je de messen online dan zorgen wij voor een snelle levering. Je betaalt bij ons geen verzendkosten bij besteding vanaf 75 euro! Wacht dus niet langer en maak nu een keuze in het ruime aanbod van de Boer aan zakmessen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw