menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing is het hele jaar door belangrijk. Niet alleen in de zomer wil je genieten van koelte in huis. In de winter wil je er ook graag warm bijzitten. Door de stijgende kosten van gas is elektrische verwarming een goede optie. Een aantal van onze klimaatbeheersingsproducten kunnen zorgen voor koele én warme lucht. Ben je op zoek naar een ventilator, sfeerhaard of convectorkachel? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment met producten voor de klimaatbeheersing.

Lees meer...

Alles over klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing wordt steeds populairder. Waar iemand vroeger misschien alleen een ventilator had om voor wat verkoeling te zorgen, wordt nu ook elektrisch verwarmen steeds populairder. Zeker nu de gasprijzen steeds hoger worden. Met een kachel welke elektrisch is verwarm je al snel een ruimte. Je kan er voor kiezen om alleen de ruimte van de elektrische kachel te verwarmen en te besparen op de andere ruimtes.

Naast elektrische verwarming is het ook fijn om te zorgen voor verkoeling tijdens de warme zomer dagen. De Boer Drachten helpt je graag met de betere keuze in ventilatoren en airco’s. Een ventilator is een handige manier om voor verkoeling te zorgen. Je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Met een airco zorg je er echt voor dat de warme lucht word afgevoerd. Bij de Boer hebben we voor zowel verwarming als verkoeling klimaatbeheersing.

Klimaatbeheersing: elektrisch verwarmen

Een vorm van klimaatbeheersing welke steeds belangrijker wordt is elektrisch verwarmen. Met de steeds meer oplopende gasprijs zoeken mensen een alternatief voor verwarmen met gas. Elektrisch verwarmen is een steeds populairder wordende optie. In het assortiment van de Boer Drachten vind je verschillende soorten elektrisch verwarmen terug:

Keramische kachels

Keramische kachels zijn energiezuinig en de ideale oplossing wanneer je een deel van je huis wil verwarmen. Naast dat ze geschikt zijn voor in huis worden keramische kachels ook veel gebruikt op de camping. In ons uitgebreide assortiment vind je kachels voor verschillende ruimten.

Convectorkachels

Een convectorkachel is makkelijk te plaatsen in verschillende ruimtes en daarmee een goede vervanger van je centrale verwarming. Een convector kachel is erg stil in gebruik en kan daarom ook heel erg goed in de slaapkamer worden gebruikt.

Infrarood kachels

Infrarood kachels hebben verschillende voordelen. Zo wordt alles lekker snel warm en is de warmte direct voelbaar op je huid. Een ander groot voordeel bij veel van onze modellen is de instelbare weektimer. Zo vergeet je nooit de verwarming aan of uit te zetten!

Naast bovengenoemde klimaatbeheersingsproducten heeft de Boer Drachten ook: werkplaatskachels, heteluchtkanonnen en straalkachels.

Klimaatbeheersing: producten om te koelen

Naast klimaatbeheersing producten om ruimtes mee te verwarmen heeft de Boer Drachten ook een groot assortiment met ventilatoren en airco’s.

Ventilatoren

Een ventilator zorgt er voor dat je het niet al te warm krijgt tijdens de zomerse dagen. De Boer Drachten heeft verschillende ventilators direct uit voorraad leverbaar. Er zijn verschillende soorten ventilators verkrijgbaar. Bedenk dus goed van te voren wat voor type ventilator je nodig bent.

Airco’s

In ons ruime assortiment vind je verschillende modellen airco’s terug van onder andere het merk Eurom. Wij hebben mobiele airconditioners, split airconditioning en aircoolers in ons assortiment. Elke soort komt met z’n eigen voordelen. Twijfel je over de aankoop van een airco? Wij helpen je graag met de betere keuze in klimaatbeheersing.

Besparen op de energierekening met klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing kan ook helpen om te besparen op de energierekening. Door elektrisch te verwarmen kom je bijvoorbeeld van het gas af. Elektrisch verwarmen helpt je tijdens je energietransitie. De verschillende producten van Eurom helpen je niet alleen thuis maar ook in de werkplaats. Zeker wanneer je zelf elektriciteit opwekt door zonnepanelen is elektrische verwarming een manier waar je naar moet kijken. Stap over en ga gasloos verwarmen. Zo bespaar je met de juiste klimaatbeheersing flink op de energierekening.

Klimaatbeheersing producten kopen

Klimaatbeheersing in huis of in je bedrijf is erg belangrijk. Bij de Boer Drachten ben je verzekerd van de betere keuze. Het juiste klimaatbeheersingssysteem zorgt voor voldoende koele lucht in de zomer en warmte in de winter. Daarnaast zorgt elektrisch verwarmen ook voor besparing op de energierekening. Zet de timer aan en verwarm de ruimte alleen wanneer jij er bent!

Vind je het lastig om uit ons uitgebreide assortiment een keuze te maken? Onze klantenservice staat telefonisch en per mail voor je klaar om je te helpen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om langs te komen in onze winkel aan de Jade in Drachten. Ons deskundig personeel voorziet je van gewoon goed advies.

Bij De Boer Drachten bezorgen wij al je bestellingen boven €75,- euro gratis bij je thuis. Als je vandaag vóór 16:00 je bestelling plaatst, kun je morgen al genieten van goede klimaatbeheersing.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw