menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Klusverlichting

Klusverlichting is ideaal wanneer je op een donkere plek of in het donker wil gaan werken. Er bestaan verschillende soorten verlichting zoals bouwlampen, looplampen, zaklampen en hoofdlampen. Bij De Boer Drachten hebben wij alle soorten verlichting welke je helpt bij het klussen in ons aanbod. Onze verlichting is niet alleen geschikt voor de ervaren klusser, ook veehouders en particulieren vinden in ons assortiment de juiste verlichting. Heb je nog een taak welke je af moet maken? Zorg dan voor de juiste verlichting. Bekijk daarvoor snel ons aanbod met klusverlichting.

Lees meer...

Klusverlichting, voor elke klus

De vinden van de juiste klusverlichting bij jouw klus is belangrijk. Wij hebben dan ook verschillende soorten verlichting in ons assortiment. Zo vind je in ons brede aanbod diverse bouwlampen, zaklampen, looplampen en hoofdlampen. Wij hebben altijd een lamp die past bij jouw behoeften en de klusvelichting die jij nodig hebt bij je werk in of om het huis.

  • Bouwlampen zijn bestand tegen weer en wind en kunnen daardoor naast binnen ook prima buiten worden gebruikt. De bouwlampen zijn er op snoer maar ook met accu. Daarnaast zijn er ook werklampen beschikbaar speciaal voor het verlichten van stallen, maneges, schuren en werkplaatsen. Deze led werklamp kan gemakkelijk worden opgehangen.
  • Zaklampen zijn ideaal voor het werken op donkere plekken, voor beveiliging maar ook op de camping of tijdens het sporten. Zaklampen zijn verkrijgbaar met LED lamp of met halogeen gloeilamp.
  • Looplampen zijn lampen welke makkelijk mee te nemen zijn in de hand.  Een nadeel van de zaklamp of looplamp is dat je hem wel vast moet houden.
  • Wil je je handen vrij houden? Dan is een hoofdlamp ideaal. Naast het gebruik als klusverlichting is een hoofdlamp ook ideaal tijdens een wandeltocht, hardlopen of andere outdoor activiteiten.  

Led klusverlichting

LED verlichting is de populairste vorm van klusvelichting en niet zonder reden. LED verlichting heeft een aantal opvallende voordelen: waaronder het voordeel dat deze vorm van verlichting weinig energie kost. Hierdoor kan de verlichting wel uren, soms zelfs dagenlang licht geven. Oplaadbare LED werklampen zijn daarnaast ook handig om mee te nemen of voor onderweg. Zo heb je bij bijvoorbeeld een spoedklus ook altijd goede verlichting bij de hand. Wanneer je met pech in het donker staat, is LED verlichting ook een uitkomst en kun je het gebruiken als waarschuwingssignaal voor andere weggebruikers.

Lampen op accu of op batterij hebben het voordeel dat ze niet door een snoer aan een bepaald contactpunt vast zitten. Hierdoor zijn ze niet alleen makkelijk mee te nemen, maar ook makkelijk te verplaatsen terwijl je aan het werk bent. Je neemt een lamp op accu of batterij gemakkelijk mee naar een andere ruime of verdieping, zonder dat je in het donker hoeft te zoeken naar een stopcontact. LED werklampen zijn daardoor ideaal als klusverlichting voor overal en op elk moment van van de dag. 

Klusverlichting van bekende merken

In het aanbod van De Boer Drachten vind je klusverlichting van verschillende bekende merken. Drie onderscheidende merken uit het aanbod zijn:

  • 4Tecx is Nederlands merk welke bekend staat om de betrouwbare kwaliteit en duurzaamheid. De producten van 4Tecx voldoen aan de eisen die iedere professional stelt.
  • Maglite is een bekend merk onder de zaklampen. De lampen van Maglite zijn naast kwalitatief hoogwaardig ook duurzaam. De zaklampen worden gebruikt door professionals, de hulpdiensten en beveiligers.
  • Ledlenser biedt hoogwaardige verlichting met moderne leds welke een goede lichtbron bieden. Naast bovengenoemde merken zijn er ook nog tal van andere merken vertegenwoordigd in ons aanbod met klusverlichting.

Klusverlichting kopen?

Klusverlichting koop je net als al je gereedschap bij De Boer. In ons uitgebreide assortiment met producten vind je voor iedere klus de juiste verlichting. Of je nu op zoek bent naar een bouwlamp, een looplamp of een zaklamp: wij hebben ze op voorraad!

Twijfel je nog over watvoor lamp het beste past bij jouw klus of werkzaamheden? Kom dan langs in onze winkel in Drachten of Hazerswoude-Dorp. Hier staat ons betrokken en deskundig personeel voor je klaar. Zij helpen je graag met een passend advies.

Bestel je online? Dan zorgen wij dat je bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden. Wacht niet langer en maak nu een keuze in ons aanbod met klusverlichting!

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw