menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Gereedschap

Gereedschap

Gereedschap

De Boer Drachten heeft een bijzonder groot assortiment elektrisch gereedschap, tuingereedschap en handgereedschap. Voor elke vakman het juiste product. Het gereedschap in ons assortiment is van uitstekende kwaliteit van de beste en bekendste merken, zoals Makita en Metabo.

Speciaal voor de veehouder heeft De Boer Drachten ook nog eens alle stalgereedschap gebundeld, zoals de stalbezems of hooiharken.

Elektrisch-gereedschap
Handgereedschap
Klimgereedschap
stalgereedschap
tuingereedschap

Gereedschap

Elektrisch gereedschap

Een echte professional kan niet zonder goed gereedschap. Dat is ook het uitgangspunt van de Boer Drachten. Daarom vindt u bij ons een meer dan compleet assortiment elektrisch gereedschap, zoals elektrische boormachines, compressoren, zaagmachines en meer.

 

Klimgereedschap

Ook vindt u bij ons een breed assortiment klimgereedschap, zoals ladders en trappen. Voor zowel huis en tuin gebruik, als ARBO gekeurd voor professioneel gebruik. Ook vindt u bij ons een voordelige sortering steigers en toebehoren, zoals netten en meer.

 

Tuingereedschap

De keuze in tuingereedschap is enorm. Onder andere van De Wit Gereedschap hebben we al meer dan 90 soorten vorken, scheppen, harken, schoffels en ander tuingereedschap. Maar ook vindt u bij ons Gardena snoeigereedschap. Voor het grote werk kunt u terecht bij onze tuin & parkmachines.

 

Werkkleding

Als u hard aan het werk bent is ook goede werkkleding erg belangrijk. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld bij de werkbroeken, werkschoenen, of werkjassen. Voor de veiligheid hebben we ook een breed en kwalitatief assortiment beschermingsmiddelen (of PBM’s).

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw