menu
  • excl.
  • incl.
BTW
IJzerwaren

IJzerwaren

De Boer Drachten heeft alle soorten, maten en typen ijzerwaren en is misschien wel de grootste ijzerwarenhandel van Friesland. In onze winkel vindt u de ijzerwaren vaak ook los en worden ze per stuk verkocht. Online gebeurd dit alleen per verpakking. Of u nu op zoek bent naar een ketting, een schroef, of hangsloten, wij hebben het! Ook vindt u bij ons stalen en aluminium profielen, bouwmaterialen en verf, lijm en kit onder de ijzerwaren.

Lees meer...

Compleet assortiment

U vindt bij ons een compleet assortiment schroeven, schroefduimen, vlonderschroeven, verzinkt of RVS. Ook hebben wij al het gereedschap in huis om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Van schroevendraaier tot en met elektrische boor-/ schroefmachine.

Materiaal en gereedschap

Om het assortiment bevestigingsmaterialen compleet te maken, vindt u bij ons ook ankerwerk, bouten, draadeinden, krammen en nog veel meer. Ook nieten en luchttackers vindt u in onze sortering met ijzerwaren, ook uit voorraad leverbaar.

De Boer Drachten biedt ook kit, purschuim, snelcement en andere bouwmaterialen. Ook verf voor binnen en buiten zit in ons assortiment.

In ons gamma met ijzerwaren vindt u eenvoudig wat u zoekt door middel van de optimale filters op de pagina. Als u de juiste schroef, bout, moer, of andere ijzerwaren heeft gevonden, kiest u eenvoudig de juiste maat.

Gratis verzending

Bij besteding vanaf €75 euro betaald u bovendien ook geen verzendkosten. Bij een besteding eronder betaald u slechts 5 euro verzendkosten. Als uw bestelling op voorraad is, wordt deze zo snel mogelijk verzonden.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw