menu
 • excl.
 • incl.
BTW
IJzerwaren

IJzerwaren

IJzerwaren is een omvattend begrip van producten die kunnen worden gebruikt voor constructie, reparatie en andere praktische toepassingen. Ons assortiment omvat een breed scala aan hoogwaardige producten, onderverdeeld in diverse categorieën. Van essentiële bevestigingsmiddelen tot een ruime keuze aan verven, hang & sluitwerk en zelfs een uitgebreide selectie bouwmaterialen. Bij De Boer ben je aan het juiste adres om jouw ijzerwaren online aan te schaffen. En het beste deel? Als je vandaag jouw ijzerwaren bestelt, worden ze morgen al bij je thuis bezorgd.

Lees meer...

Wat zijn ijzerwaren?

IJzerwaren omvatten een breed scala aan metalen producten die worden gebruikt in bouw, reparatie en dagelijkse taken. Dit omvat bevestigingsmiddelen zoals bouten, moeren en schroeven, evenals gereedschappen, hang- en sluitwerk, bouwmaterialen en meer. Deze diverse categorieën bieden essentiële componenten voor constructieprojecten, huishoudelijke klussen en industriële toepassingen. IJzerwaren variëren van functioneel tot decoratief, en ze spelen een cruciale rol bij het creëren van stevige structuren, het ophangen van deuren en ramen, en het aanpakken van allerlei reparaties en verbeteringen. Bekijk het ruime assortiment van ijzerwaren groothandel De Boer eenvoudig online en vergelijk de verschillende modellen.

Bouwmaterialen

Ontdek de uitgebreide wereld van bouwmaterialen bij De Boer, beschikbaar via ons online assortiment ijzerwaren. Of je nu een doorgewinterde professional bent of gewoon bezig bent met een doe-het-zelfproject, wij hebben de juiste bouwmaterialen voor iedere klus. Van veelzijdige purschuimoplossingen tot hoogwaardige lijmen, duurzame kitten en handig afdekmateriaal, ons assortiment biedt een breed scala aan producten om aan al je bouwbehoeften te voldoen. Met De Boer ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat je met vertrouwen aan je projecten kunt werken. Bekijk ons assortiment bouwmaterialen online en bereid je voor op succesvolle en duurzame resultaten.

Wanneer ijzerwaren gebruiken?

IJzerwaren worden gebruikt in diverse situaties, waaronder bouw, reparaties en dagelijks gebruik. Voor specifieke toepassingen, zoals het beveiligen van je huis, komt de categorie hang & sluitwerk van pas, met sloten, raam- en deurbeslag, en grendels. Of het nu gaat om het monteren van meubels, het repareren van een lekkage, of het upgraden van de beveiliging, ijzerwaren bieden de benodigde tools en materialen om taken efficiënt uit te voeren en duurzame resultaten te bereiken.

Bevestigingsmiddelen

Bij De Boer hebben we een divers aanbod aan bevestigingsmiddelen om aan al je behoeften te voldoen. Ontdek de variëteit in onze selectie, waaronder:

 • Schroeven: Voor een stevige grip en bevestiging van materialen.
 • Bouten en Moeren: Voor veilige verbindingen en structurele ondersteuning.
 • Draadeinden: Voor flexibele en verstelbare verbindingen.
 • Ankerwerk: Voor sterke bevestiging in beton en metselwerk.
 • Haken & Ogen: Voor eenvoudige ophanging en sluiting.
 • Tiewraps: Voor het bundelen en beveiligen van kabels en leidingen.
 • Nieten en Brads: Voor bevestiging zonder zichtbare koppen.
 • Ringen, Nagels en Krammen: Voor diverse toepassingen en materialen.
 • Pluggen: Voor solide bevestiging in wanden en plafonds.
 • Plankdragers: Voor ondersteuning van planken en rekken.

Of je nu klust, bouwt, repareert of renoveert, ons uitgebreide assortiment bevestigingsmiddelen biedt de juiste oplossingen om je projecten met vertrouwen aan te pakken. Bekijk, als onderdeel van onze ijzerwaren, ook het assortiment met gereedschap dat je kunt gebruiken tijdens het verven.

IJzerwaren kopen bij De Boer

Bij De Boer kun je moeiteloos ijzerwaren kopen, profiterend van het gemak van online bestellen. Ontdek een scala aan producten met slechts een paar klikken, en geniet van snelle levering aan huis. Heb je vragen of behoefte aan advies? Onze toegewijde medewerkers staan voor je klaar via telefoon en e-mail. We bieden deskundig advies en begeleiding om je te helpen de juiste keuzes te maken bij het selecteren van de perfecte ijzerwaren voor jouw projecten.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw