menu
  • excl.
  • incl.
BTW

De Boer Drachten | ABUS fietsbeveiliging

ABUS

ABUS

ABUS is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige beveiligingsoplossingen. Het bedrijf is opgericht in 1924 en heeft sindsdien een lange geschiedenis van innovatie en betrouwbaarheid opgebouwd. ABUS is een acroniem voor August Bremicker und Söhne KG, wat een eerbetoon is aan de oprichter van het bedrijf en zijn familie.

ABUS biedt een breed scala aan beveiligingsproducten voor verschillende toepassingen, waaronder fietssloten, hangsloten, alarmsystemen, CCTV-camera's, toegangscontroleoplossingen en nog veel meer. Het bedrijf streeft er voortdurend naar om zijn productlijn te verbeteren en nieuwe innovaties te introduceren om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

Lees meer...
70 artikelen gevonden
Sorteer op:
Abus Hangslot Ka
Abus Hangslot Ka
vanaf  € 17,59 (per stuk)
actie
Abus overval verzinkt
Abus overval verzinkt
vanaf  € 4,45 € 2,92 (per stuk)
Abus cilinderhangslot 85 HB
Abus cilinderhangslot 85 HB
vanaf  € 20,21 (per stuk)
Abus hangslot 85 messing
Abus hangslot 85 messing
vanaf  € 22,34 (per stuk)
Vergelijken (0)

Kwaliteit van ABUS

Een van de belangrijkste redenen waarom ABUS zo'n populair merk is, is de nadruk op kwaliteit en veiligheid. Alle producten van ABUS worden grondig getest en geëvalueerd om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste normen voldoen. Bovendien worden de producten van ABUS vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnologieën om ervoor te zorgen dat ze duurzaam en betrouwbaar zijn.

ABUS sloten

Een van de meest populaire producten van ABUS zijn de fietssloten. Deze sloten zijn ontworpen om te voorkomen dat fietsen worden gestolen en bieden een hoge mate van veiligheid en bescherming. ABUS biedt een breed scala aan fietssloten, waaronder kabelsloten, kettingsloten, beugelsloten en vouwsloten. Elk van deze sloten is ontworpen om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen, zodat klanten de juiste oplossing kunnen vinden voor hun specifieke situatie.

Een ander belangrijk product van ABUS zijn de hangsloten. Deze sloten zijn ideaal voor het beveiligen van deuren, poorten, hekken en andere objecten die extra bescherming nodig hebben. ABUS biedt een breed scala aan hangsloten, waaronder discus hangsloten, kettingsloten, beugelsloten en hangsloten met een lange beugel. Elk van deze hangsloten biedt een hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid en is ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen.

ABUS Fietshelmen

Naast beveiligingsoplossingen biedt ABUS ook een breed scala aan fietsaccessoires, waaronder fiets helmen. ABUS fietshelmen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en bieden een comfortabele en stijlvolle oplossing voor fietsers van alle niveaus.

ABUS biedt een breed scala aan fiets helmen, waaronder racehelmen, mountainbikehelmen, stadshelmen en kinderhelmen. Elk van deze helmen is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende soorten fietsers en biedt een hoge mate van bescherming en comfort.

Een van de belangrijkste kenmerken van ABUS fietshelmen is het geavanceerde ontwerp en de productietechnologie. Elke helm is vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnologieën om ervoor te zorgen dat de helm licht van gewicht, duurzaam en comfortabel is om te dragen. Bovendien worden alle ABUS fietshelmen uitvoerig getest en geëvalueerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Een ander belangrijk kenmerk van ABUS fietshelmen is de verstelbaarheid. Elke helm is ontworpen met een verstelbaar systeem dat kan worden aangepast aan de vorm en grootte van het hoofd van de fietser. Dit zorgt niet alleen voor een betere pasvorm en comfort, maar ook voor een betere bescherming tegen hoofdletsel in geval van een ongeval.

ABUS bij de Boer

Ben je opzoek naar de ideale (fiets) beveiliging of helmen? Dan is ons ruime assortiment ABUS artikelen perfect voor jou, van hangsloten tot fietshelmen, vind nu je nieuwe ABUS producten in onze webshop. Voor de meeste artikelen geldt, voor 20:00 uur besteld, morgen in huis, zodat je zo snel mogelijk kan beginnen met snoeien. 

Heb je moeite met kiezen of heb je vragen over de producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Wil je de producten toch liever in het echt bekijken? Dan nodigen we je graag uit om een kijkje in een van onze winkels te nemen, waar we je van passend advies kunnen voorzien.
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw