menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kleding

De Boer Drachten is specialist in werkkleding voor alle professionals. In ons assortiment vind je alle grote merken, zoals HaVeP, Helly Hansen, Fristads Kansas en nog veel meer. Hierdoor heb je de breedste keuze in kwaliteit, prijs en uitstraling. Ons assortiment is zo breed, dat we altijd een passende lijn kunnen vinden voor uw professionele uitstraling. In ons assortiment zit uiteraard alle soorten Beschermingsmiddelen, zoals gehoorbescherming en gezichtsbescherming.

Lees meer...

De juiste kleding

Bij ons kan je altijd terecht voor je werkkleding, voor de meeste beroepsvormen, de juiste kleren. Bijvoorbeeld spuitoveralls, veiligheidsjassen, of zaagbroeken. Onze werkkleding bied je de beste bescherming.

Werkschoenen

Werkschoenen zijn een belangrijk deel van de uitrusting. Goede werkschoenen zorgen voor een goede werkhouding, wat weer zorgt voor minder lichamelijke klachten. Bovendien biedt de juiste werkschoen ook de beste bescherming voor de voeten. Ook werklaarzen hebben we in alle soorten en maten.

PBM’s

Naast werkkleding en werkschoenen horen ook de juiste PBM's (Persoonlijke BeschermingsMiddelen) tot de uitrusting. Bijvoorbeeld gehoorbescherming (oordoppen), hoofdbescherming (helmen) of gezichtsbescherming (laskap) zijn onontbeerlijk in diverse beroepen.

Dé specialist voor de veehouder

In ons assortiment vindt de veehouder alles voor in en om zijn bedrijf. U kunt bij ons terecht voor afrastering,   kruiwagensgrasmaaiers, maar ook werklaarzen en overalls.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw