menu
  • excl.
  • incl.
BTW

De Boer | ARS snoeigereedschap

ARS

ARS is een toonaangevend merk op het gebied van tuin- en landschapsarchitectuur. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, parken, groenstroken en andere openbare ruimtes. Met meer dan 100 jaar ervaring in de branche, staat ARS garant voor kwaliteit, prestaties en duurzaamheid. Alle producten van het bedrijf worden gemaakt van de beste materialen en zijn ontworpen voor gebruik in de meest uitdagende omstandigheden. Het gereedschap is gemakkelijk in gebruik en biedt een uitstekende grip en controle, zodat professionals en doe-het-zelvers het beste uit hun werk kunnen halen.

Lees meer...
49 artikelen gevonden
Sorteer op:
ARS Telescoopsteel 150 - 330 cm
ARS Telescoopsteel 150 - 330 cm
€ 184,78 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Kwaliteit & innovatie

Een andere grote troef van ARS is hun innovatie. Het bedrijf heeft een grote investering gedaan in onderzoek en ontwikkeling, om de beste technologieën en methoden te implementeren in hun producten. Dit zorgt voor verbeterde prestaties en efficiëntie, en maakt hun producten uniek in de markt.

Met ARS kan je verwachten professioneel gereedschap van de hoogste kwaliteit te krijgen, dat is ontworpen voor intensief gebruik en duurzaamheid. Als je op zoek bent naar betrouwbare en innovatieve gereedschappen voor je tuin- en landschapsarchitectuur projecten, dan is ARS de juiste keuze.

VS-serie

De VS-serie van ARS is een reeks professionele snoeischaren die is ontworpen voor tuiniers en landschapsarchitecten. Deze scharen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn ontworpen met precisie en comfort in het achterhoofd.

De scharen in de VS-serie zijn licht van gewicht en hebben een comfortabele, rubberen handgreep die voor een goede grip zorgt, waardoor gebruikers minder snel vermoeid raken tijdens het werken. De scharen zijn ook voorzien van een uniek, onderhoudsvriendelijk bladontwerp, waardoor ze gemakkelijk te reinigen en slijpen zijn.

De scharen in de VS-serie zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, afgestemd op de specifieke behoeften van de gebruiker. Het kleinste model heeft een handig formaat, ideaal voor precisie-snoeiwerk en het verwijderen van dode bloemen. De grotere modellen zijn ontworpen voor zwaarder werk, zoals het snoeien van stevige takken.

Met de scharen van de VS-serie van ARS, kun je verzekerd zijn van precisie, duurzaamheid en comfort. Deze producten zijn gewaardeerd door professionele tuiniers en landschapsarchitecten vanwege hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Of je nu een professional bent of een hobbytuinier, deze scharen zijn een uitstekende keuze voor ieder soort handsnoeiwerk.

ARS Snoeizagen

ARS is ook bekend om hun professionele snoeizagen. Net als de scharen, zijn de snoeizagen van ARS  gemaakt van hoogwaardig staal en ontworpen met precisie en comfort als doel. Verder zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, afgestemd op de specifieke behoeften van de gebruiker. De meest voorkomende modellen zijn de hand snoeizagen en de telescopische snoeizagen.

Hand snoeizagen zijn ideaal voor precisie-snoeiwerk, en zijn vaak kleiner van formaat, zodat ze gemakkelijk te hanteren zijn in kleinere tuinen en bij grote struiken. Telescopische snoeizagen zijn ontworpen voor zwaarder werk en zijn vaak voorzien van een telescoopsteel, waardoor je in staat bent om moeilijk bereikbare takken te af te zagen.

Als je op zoek bent naar een snoeischaar voor het snoeien van takken tot een bepaalde dikte, is een kleine handsnoeischaar een goede optie. Maar als je op zoek bent naar een snoeischaar voor het snoeien van takken van een grote dikte, dan is een snoeischaar met een langere steel een goede optie, zoals de eerder genoemde telescoopsteel snoeischaar.

ARS bij de Boer

Ben je opzoek naar het ideale snoeigereedschap? Dan is ons ruime assortiment ARS gereedschap perfect voor jou, van snoeischaren tot snoeizagen, vind nu je nieuwe snoeigereedschap in onze webshop. Voor de meeste ARS artikelen geldt, voor 20:00 uur besteld, morgen in huis, zodat je zo snel mogelijk kan beginnen met snoeien. 

Heb je moeite met kiezen of heb je vragen over de producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Wil je de producten toch liever in het echt bekijken? Dan nodigen we je graag uit om een kijkje in een van onze winkels te nemen, waar we je van passend advies kunnen voorzien.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw