menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Blue Wonder Schoonmaakmiddelen? - Bekijk ons aanbod!

Blue Wonder schoonmaakmiddelen

Blue Wonder schoonmaakmiddelen

De reinigers van het merk Blue Wonder bieden een uitstekende oplossing voor al uw schoonmaakwerk. Door de professionele kracht zijn ze zuinig in gebruik en bieden ze dezelfde kracht als professionele middelen. Door de werking van de Blue Wonder schoonmaakmiddelen, kunnen slechts een paar producten voorzien in uw volledige schoonmaakbehoefte. Dat bespaart ruimte en tijd.

16 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

​Blue Wonder producten

Blue Wonder heeft diverse reinigers. Bijvoorbeeld een allesreiniger voor de meest voorkomdende oppervlakten, maar ook speciaalreinigers, zoals een vloerreiniger, schimmelreiniger en natuurlijk een badkamer en toiletreiniger. Elk schoonmaakmiddel heeft zijn eigen specialiteit en is geschikt voor gebruik in uw huis en omgeving. Blue Wonder biedt u professionele reinigers voor in uw eigen omgeving.

Vriendelijk voor u en het milieu
Op de flessen, voor niet-professioneel gebruik, van Blue Wonder staan geen waarschuwingssymbolen. De producten zijn vriendelijk voor u en voor het milieu. Desondanks bieden de producten wel een sterke reinigingskracht. Op de professionele middelen kunnen wel symbolen staan voor de veiligheid.

Wilt u schoonmaken op hoogte? Dan kunt u ook bij ons terecht voor huishoudtrappen. Ook vindt u in ons assortiment wasmiddelen, stofzuigers, waslijnen en droogmolens voor de schoonmaak van uw huis en wasgoed.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw