menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Schleich

Schleich

Met speelgoed van Schleich kies je voor prachtige realistische uitvoeringen van boerderijdieren zoals paarden, koeien, maar ook voor exotische dieren zoals neushoors, tijgers en leeuwen. Naast dieren zijn er ook nog stallen en gebouwen verkrijgbaar bij De Boer Drachten Het mooie van Schleich speelgoed is dat er veel aandacht wordt besteed aan de details. Zo worden ze exact nagemaakt en lijken de figuren net echt. Bekijk het assortiment van De Boer en ontdek alle Sleich dieren!

Lees meer...

Schleich dieren

Al het speelgoed van Schleich is gericht op dieren. Zo zijn er veel verschillende diersoorten verkrijgbaar, maar ook verblijven en andere accessoires voor de dieren. In het assortiment van De Boer Drachten vind je veel dieren die op de boerderij horen. Het grootste deel van de dieren bestaat uit Schleich paarden. Naast de boerderijdieren zijn er ook exotische dieren en fantasiedieren. De Schleich dieren van De Boer Drachten bestel je eenvoudig via onze website!

Schleich paarden

Het grootste deel van al onze speelgoeddieren bestaat uit Sleich paarden. Deze paarden zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en kleuren. Naast de volwassen paarden zijn er ook veulens beschikbaar in ons assortiment. De Sleich paardjes zijn in de meeste gevallen compatibel met een volwassen paard. Voor de goede combinatie moet je dus twee paarden zoeken die compatibel zijn. Als je vandaag jouw Schleich paard bestelt ontvang je deze morgen al in huis.

Schleich boerderijdieren

Naast paarden zijn er nog heel veel andere Schleich boerderijdieren beschikbaar in ons assortiment. Dit zijn bijvoorbeeld katten, honden, koeien, schapen, kippen, varkens en nog veel meer. Met de Schleich boerderij kun je jouw collectie compleet maken. Om een goede ondergrond te creëren is er ook een speelmat verkrijgbaar voor onder andere de boerderij.

Schleich exotische dieren

De exotische dieren van Schleich zijn niet alleen een leeuw en een tijger, maar dit gaat nog veel verder. Zo is er bijvoorbeeld ook een tukan, panda en een neushoorn beschikbaar. Ook zijn er speelgoedsets waar deze dieren goed bij kunnen horen waardoor je jouw collectie kunt uitbreiden wanneer je maar wilt. Naast een speelkleed voor de boerderij hebben wij deze ook van wildlife. Deze speelmat is eenvoudig te combineren met de exotische dieren van Schleich.

Schleich fantasiedieren

De fantasiedieren van Schleich zijn dieren die in werkelijkheid niet bestaan. In het assortiment van De Boer Drachten vind je bijvoorbeeld eenhoorns, dinosaurussen en een ijsgigant. Hou jij nou ook van fictieve dieren? Dan zijn onze Schleich fantasiedieren echt iets voor jou!

Schleich horse club

Sleich horse club is een serie met allerlei verschillende personages en dieren. Binnen deze serie zijn er diverse paarden, maar ook ruiters en complete sets verkrijgbaar. Zo is er een boerderij, een paardenstal, een speelmat en een aantal paarden met ruiters. De personages in deze serie zijn de paarden en ruiters. Als je de gewone Schleich paarden wilt combineren met de horse club serie is dat zeker een mogelijkheid. Ontdek ons assortiment van Schleich horse club en maak jouw club compleet!

Stallen en gebouwen van Schleich

Naast de dieren zijn er ook een aantal gebouwen en stallen van Schleich vekrijgbaar bij De Boer Drachten. Het grootste deel hiervan is onderdeel van de boerderij of manege. Zo kun je een complete Schleich manege aanschaffen, maar deze kun je ook verder uitbreiden met bijvoorbeeld een springparcours. Alle losse artikelen van Schleich kun je in de meeste gevallen combineren met elkaar. Alles heeft namelijk te maken met dieren en zo kun jij je Schleich boerderij, manege of wildlife constant uitbreiden!

Schleich speelgoedsets

Binnen de categorieën wildlife, farmland en de manege vind je speelgoedsets die los verkrijgbaar zijn. Voor Wild Life is er bijvoorbeeld een reddingswagen en een reddingshelikopter waar je de dieren mee kunt ophalen. Ook is er een dierenarts die je kunt combineren met de Schleich boerderij, maar ook de manege. Je kunt continu jouw Schleich collectie uitbreiden met datgene wat jij graag wilt!

Schleich speelgoed online bestellen

Waarom je Schleich speelgoed bij De Boer Bestellen? Wij hebben een ruim assortiment voor alle verschillende series van Schleich. Daarnaast geeft ons assortiment de mogelijkheid om jouw collectie als maar uit te kunnen breiden. Bij een bestelling van €75 bezorgen wij je Schleich speelgoed de volgende dag gratis bij jou thuis!

Voor eventuele vragen zijn wij 6 dagen in de week telefonisch en per mail bereikbaar. Onze deskundigen staan altijd voor je klaar met het beste advies. Wacht niet te lang en bestel jouw Schleich speelgoed eenvoudig en snel via onze website!

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw