menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Alles van TFA Dostmann ⏰

TFA

TFA Dostmann is jouw expert op het gebied van regen en maat instrumenten. Met meer dan 1000 unieke producten is het bedrijf één van de grootste producenten van weer en meet instrumenten in Europa. Sinds 1964 produceert het familiebedrijf meteorologische instrumenten vanuit het hoofdkantoor in Wertheim am Main. Bij De Boer vind je een uitgebreid assortiment met verschillende producten van TFA Dostmann, van regenmeters tot kookwekkers. Bekijk alles online in ons aanbod!

Lees meer...
79 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

TFA Dostmann, een innovator

In de afgelopen jaren heeft TFA Dostmann hun productlijn uitgebreid met slimme thuisapparaten die compatibel zijn met populaire spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Deze apparaten stellen gebruikers in staat om de temperatuur en vochtigheidsniveaus in hun huis te monitoren en hun verwarmings- en koelsystemen overal te bedienen met behulp van een smartphone-app.

Een breed productassortiment

Het productassortiment van TFA Dostmann omvat thermometers, hygrometers, barometers, weerstations, klokken, timers en andere meet- en monitoringinstrumenten. Hun producten worden gebruikt door professionals en consumenten en staan bekend om hun nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Bij De Boer vind je een groot assortiment aan producten van TFA Dostmann. Niet alleen hebben we veel voor in de tuin, ook voor in huis zijn diverse wandklokken en wekkers te vinden. 

TFA Dostmann door Heinz Dostmann

Bij TFA Dostmann zijn ze meesters in het meten en weten. Dit Duitse familiebedrijf, opgericht in 1964 door Heinz Dostmann, is gespecialiseerd in meteorologische meetinstrumenten. Het eerste TFA Dostmann-product was een maximum-minimumthermometer, geïnspireerd op de thermometer die de Engelsman James Six in 1782 uitvond.

Tegenwoordig werkt TFA Dostmann nog steeds samen met meteorologen, IT-specialisten en ontwerpers om de meest innovatieve technologieën en exclusieve ontwerpen te ontwikkelen, waarbij vakmanschap en hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs centraal staan.

Maar wat TFA Dostmann echt bijzonder maakt, is dat hun expertise en ervaring ook wordt toegepast op de ontwikkeling van andere meetapparatuur, zoals stappentellers, (koffer)weegschalen en stopwatches. Dit zijn stuk voor stuk producten waarvan je op de nauwkeurigheid kunt vertrouwen en dankbaar gebruik van kunt maken.

TFA Dostmann producten kopen bij De Boer

Het is mogelijk om TFA Dostmann producten te kopen bij De Boer,  waar een breed scala aan meet- en weermonitoringsinstrumenten aangeboden worden, waaronder thermometers, hygrometers, barometers en weerstations. Je bent welkom in onze winkelvestigingen in Drachten en Hazerswoude-Dorp. Of koop jouw favoriete producten gewoon online via onze webshop. 

Heb je een vraag over de producten uit ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan telefonisch en per mail voor je klaar. Bestel vandaag nog, dan heb je morgen je producten van TFA Dostmann al in huis!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw