menu
  • excl.
  • incl.
BTW

De Boer Drachten | Wera handgereedschap en accessoires

Wera

Wera is een Duitse fabrikant van diverse (hand)gereedschappen zoals onder andere, schroevendraaiers, inbussleutels, ratels en schroefbitten. Het volledige assortiment van Wera bestaat uit zo’n 3,000 verschillende artikelen, voornamelijk ontworpen en geproduceerd in hun hoofdlocatie in Wuppertal, Duitsland. Het doel van de fabrikant is om oplossingsgericht te werk te gaan, zo willen ze producten produceren die problemen van hun klanten kan verhelpen.

Lees meer...
215 artikelen gevonden
Sorteer op:
Wera Schroefbit Torx Kort
Wera Schroefbit Torx Kort
vanaf  € 4,78 (per stuk)
867/1 TORX Bits TX 10 x 25 Mm 2-dlg
867/1 TORX Bits TX 10 x 25 Mm 2-dlg
vanaf  € 5,37 (per stuk)
Wera Kraftform Kompakt 400 15-Delig
Wera Kraftform Kompakt 400 15-Delig
€ 75,38 (per set)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Kraftform Kompakt

De Kraftform Kompakt van Wera is een productserie van bijzonder handige schroevendraaiers waarbij de verschillende bijpassende bits kunnen worden bewaard in het handvat van de schroevendraaier zelf. Zo heeft Wera ervoor gezorgd dat je je geen zorgen hoeft te maken als het gaat om het verliezen van de bits. Verder beschikt deze soort schroevendraaier over een Rapidaptor met snelwisselfunctie om snel en eenvoudig de schroefbits om te kunnen wisselen.

De Kraftform Kompakt is een van de innovatieve producten van Wera die is gericht op het oplossen van problemen die de gemiddelde klusser ervaart, en is tevens een reden waarom Wera een groot en geliefd merk is onder klussers.  

Impaktor Systeem

Bij Wera vonden ze het erg vervelend dat bits vaak kapot gingen bij klussers door het gebruik van steeds krachtigere machines. Daarom hebben ze Impaktor bits ontwikkeld, een speciaal soort schroefbit dat is voorzien van een diamanten coating om zo de bit en de levensduur ervan enorm te versterken. De Impaktor RVS-houder maakt gebruik van een spanring en magneet om de schroefbit onder hoge druk stevig op zijn plek te houden.

Wera bij de Boer Drachten

Ben je opzoek naar het ideale klusgereedschap? Dan is ons ruime assortiment Wera gereedschap perfect voor jou, van schroevendraaiersets tot schroefbitten, vind nu je nieuwe gereedschap in onze webshop. Voor de meeste Wera artikelen geldt, voor 20:00 uur besteld, morgen in huis, zodat je zo snel mogelijk kan beginnen met klussen. 

Heb je moeite met kiezen of heb je vragen over de producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Wil je de producten toch liever in het echt bekijken? Dan nodigen we je graag uit om een kijkje in een van onze winkels te nemen, waar we je van advies kunnen voorzien.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw