menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Mobiliteit

Mobiliteit

Voor de professional hebben wij ook alles in huis wat betrekking heeft op de mobiliteit. Voor de tractors en landbouwvoertuigen kunt u bij ons terecht voor Olie en Benzine. In ons assortiment zit bijvoorbeeld een bijzonder voordelig huismerk met A-kwaliteit olie, of Benzine van het bekende merk Aspen.

Ook bieden wij u een compleet assortiment aanhangwagens, quads, garagekrikken, e-bikes en nog veel meer.

Lees meer...

Olie en benzine

In ons assortiment vindt u de beste kwaliteit olie en benzine voor en scherpe prijs. Onder andere Kroon olie is vertegenwoordigd, maar ook een scherp geprijsde huismerk van De Boer. Ook smeermiddelen en vetten zijn in ons kwalitatieve huismerk verkrijgbaar.

Quads

Op het land en grote terreinen is het ideaal om je te verplaatsen met een quad. Dit zorgt voor grote flexibiliteit en is geschikt voor oneffen en ruw terrein. Veel agrariërs gebruiken quads om zich over het land te verplaatsen. De Boer Drachten heeft ook een werkplaats en kan u volledig ontzorgen in het onderhoud van uw quads en andere tuin en park machines.

Accu’s

Bij voertuigen staat vast dat onderdelen slijten en naar verloop van tijd minder worden. Ook een accu is onderhevig aan slijtage en wordt naar verloop van jaren minder. In ons assortiment vindt u accu’s voor alle machines en auto’s. Ook acculaders, accu testers en accu starters vindt u bij De Boer Drachten.

Daarnaast heeft De Boer Drachten ook rubberboten en buitenboordmotoren in het assortiment, chauffeursstoelen voor machines en voertuigen, aanhangers, netten, verlichting en toebehoren en nog veel meer. De professional kan bij ons ook terecht voor handtakels, elektrische takels of garagekrikken.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw