menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed

Buiten spelen met buitenspeelgoed is natuurlijk het leukste wat er is voor kinderen. Kinderen vervelen zich buiten nooit. Er is altijd wel iets te doen. Van voetballen in de tuin, spelen met waterspeelgoed, spelen in de zandbak tot spelen in de sneeuw met winterspeelgoed. Ontdek ons buitenspeelgoed assortiment met o.a. alles m.b.t. sport & spel, zand- en watertafels, zandbakken en winterspeelgoed. Neem een kijkje en laat je inspireren door ons leuke speelgoed speciaal voor buiten.

sport-en-spel-buitenspeelgoed
Skelters
Traptractors
Schommels
Zandbakken

Sport & spel

Alles met sport en spelletjes vind je terug in deze categorie. Denk hierbij aan voetbaldoelen, pionnen, basketbal baskets, turnringen, polsstokken, nerfpistolen en nog veel meer. Laat je kinderen bewegen en spelen tegelijk. Ontdek onze sport & spel artikelen nu en laat je inspireren door de ruime keus!

 

Zand- en watertafels

Laat je kinderen lekker kliederen en spelen met een zand- en watertafel. Ontdek ons assortiment met zand- en watertafels met watertafels, zandtafels of een combinatie van beide. Bekende merken in ons assortiment zijn Step2, Exit Toys en AXI.

 

Zandbakken

Er is niks leukers dan lekker buiten spelen in de zandbak. Dit is gegarandeerd één van de favoriete speelplaatsen van elke peuter en kleuter. Laat je inspireren en bekijk onze zandbakken nu. Naast zandbakken vind je ook zandbakaccessoires in ons assortiment zoals natuurlijk zand, maar ook schepjes en emmers.

 

Winterspeelgoed

Speelgoed speciaal voor in de winter vind je in de categorie winterspeelgoed. Natuurlijk denk je nu direct aan sleeën, maar wij hebben ook schaatsen. Ontdek onze winter collectie en laat je inspireren. Voor de winter zit je goed bij De Boer Drachten.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw