menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed

Zoek je buitenspeelgoed? Bekijk dan ons ruime assortiment diverse soorten speelgoed voor buiten voor alle leeftijden in onze webshop. Buiten spelen met buiten speelgoed is natuurlijk het leukste wat er is voor kinderen. Kinderen vervelen zich buiten nooit. Er is altijd wel iets te doen. Van voetballen in de tuin, spelen met waterspeelgoed, in de zandbak tot spelen in de sneeuw met winterspeelgoed. Bij De Boer Drachten vind je een ruim assortiment wat direct leverbaar is! Bij ons kun je alles vinden dus twijfel niet langer en koop bij de Boer Drachten je buitenspeelgoed.

Lees meer...

Buitenspeelgoed is goed voor de ontwikkeling

Buiten spelen met buitenspeelgoed is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Buiten spelen doe je natuurlijk vaak met vriendjes en vriendinnetjes, hierdoor leren kinderen samenwerken en keuzes maken. Dit is goed voor de sociale ontwikkeling. Ons speelgoed voor buiten is ook goed voor de motorische ontwikkeling doordat kinderen veel in beweging zijn. Verder is buiten spelen natuurlijk erg goed voor de gezondheid, lekker in de frisse buitenlucht, daar krijg je een goede weerstand van! Ons uitdagende buitenspeelgoed draagt bij aan de goede ontwikkeling van je kinderen.

Buitenspelen op school en op de BSO

Ook op school wordt veel buiten gespeeld met buitenspeelgoed. Voor kleuters is het buiten zijn voornamelijk goed voor de sociale ontwikkeling. Ze spelen graag in de zandbak en bakken daar taartjes en graven lange gangen met een schep. Een mooi speeltoestel met een schommel mag natuurlijk ook niet ontbreken. Even lekker klimmen en klauteren en de energie kwijtraken om daarna weer goed te kunnen opletten in de klas. Na schooltijd als de kinderen op de BSO zitten worden er veel balspellen gespeeld, hiervoor zijn een voetbal, basketbal en voetbaldoel of dunkring natuurlijk onmisbaar. Ook voor grote aantallen buitenspeelgoed kun je bij ons terecht. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je school of BSO.

Buitenspeelgoed voor elke leeftijd

Buiten spelen is goed voor ieder kind, of ze nu een baby, peuter of kind van 10 jaar zijn. Bij de Boer Drachten bieden we een zeer ruim assortiment buiten speelgoed aan, voor elke leeftijd is wel iets wat geschikt is. Bijgaand een overzicht met suggesties voor buitenspeelgoed dat past bij de leeftijd:
 

Leeftijd

Suggesties

1 jaar

Slee met rugsteun, zandbak, babyzwembadje

2 jaar

Glijbaan, zandbak, speeltent

3 jaar

Wip, skippykoe, watertafel, kruiwagen

4 jaar

Stoepkrijt, schommel, speelhuisje, picknicktafel

5 jaar

Step, water speeltegels, kinder grasmaaier

6 jaar

Skateboard, schepnetje, vogelnestschommel

7 jaar

Trapeze, sneeuwglijmat, sneeuwschuiver, kweektafel

8 jaar

Polsstok, schaatsen, basketbal

9 jaar

Metaaldetector, airtrack, rebounder

10 jaar

Metaaldetector, voetbal, rugby, sup board

Ruim assortiment buitenspeelgoed

Zoals je in de tabel kunt zien hebben we een zeer ruim assortiment buitenspeelgoed. Natuurlijk is de leeftijd in deze tabel een schatting. Ook kinderen van 5 jaar houden van voetballen en sleeën is op elke leeftijd leuk. Naast al het buitenspeelgoed wat hier is genoemd heeft de Boer Drachten een nog veel groter assortiment speelgoed. Denk hierbij aan miniaturen, deze hebben we in diverse schalen en van dieren tot tractoren. Ook is de Boer Drachten en specialist op het gebied van trampolines, we verkopen de beste merken en hebben een groot assortiment. Voor in de warme zomer is een zwembad een heerlijke verkoeling. Bekijk ons grote aanbod zwembaden van merken als Intex en Bestway.

Bestel je buitenspeelgoed snel en gemakkelijk online

Heb je een keuze kunnen maken in ons grote assortiment buitenspeelgoed? Bestel dit dan makkelijk en snel online. Wil je toch liever nog wat hulp en advies dan staan onze specialisten voor je klaar. Je kunt ze bereiken via de mail en telefonisch. Wil je het buiten speelgoed toch liever even in het echt bekijken? Kom dan naar onze winkel in Drachten. In onze grote showroom staat een groot deel van ons assortiment opgesteld. Twijfel dus niet langer en koop bij Boer Drachten het mooiste en leukste buitenspeelgoed.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw