menu
 • excl.
 • incl.
BTW
Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed

De betere keuze voor buiten en voor buitenspeelgoed!

Ben je op zoek naar kwalitatief en bovenal leuk buitenspeelgoed? Bekijk dan ons ruime assortiment vol met diverse soorten speelgoed dat geschikt is voor buiten, voor alle leeftijden. Buiten spelen is voor jong en oud natuurlijk nog leuker met geschikt buitenspeelgoed. Van voetballen in de tuin, kastelen bouwen in de zandbak tot het sleetjerijden in winterse weersomstandigheden. Bij De Boer Drachten vind je voor alle seizoenen een ruim assortiment direct leverbaar speelgoed voor buiten! Bij ons kun je alles vinden, dus twijfel niet langer en koop jouw buitenspeelgoed bij de Boer Drachten.

Lees meer...

Buitenspeelgoed is goed voor de ontwikkeling

Buiten spelen met buitenspeelgoed is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Buiten spelen doe je natuurlijk vaak met vriendjes en vriendinnetjes, hierdoor leren kinderen samenwerken en keuzes maken. Dit is goed voor de sociale ontwikkeling. Ons speelgoed voor buiten is ook goed voor de motorische ontwikkeling doordat kinderen veel in beweging zijn. Verder is buiten spelen natuurlijk erg goed voor de gezondheid, lekker in de frisse buitenlucht, daar krijg je een goede weerstand van! Ons uitdagende buitenspeelgoed draagt bij aan de goede ontwikkeling van je kinderen.

Buitenspelen op school en op de BSO

Ook op school wordt veel buiten gespeeld met buitenspeelgoed. Voor kleuters is het buiten zijn voornamelijk goed voor de sociale ontwikkeling. Ze spelen graag in de zandbak en bakken daar taartjes en graven lange gangen met een schep. Een mooi speeltoestel met een schommel mag natuurlijk ook niet ontbreken. Even lekker klimmen en klauteren en de energie kwijtraken om daarna weer goed te kunnen opletten in de klas. Na schooltijd als de kinderen op de BSO zitten worden er veel balspellen gespeeld, hiervoor zijn een voetbal, basketbal en voetbaldoel of dunkring natuurlijk onmisbaar. Ook voor grote aantallen buitenspeelgoed kun je bij ons terecht. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je school of BSO.

Buitenspeelgoed voor elke leeftijd: het hele jaar door

Buiten spelen is goed voor ieder kind, of ze nu een baby, peuter of kind van 10 jaar zijn. Bij de Boer Drachten bieden we een zeer ruim assortiment buiten speelgoed aan, voor elke leeftijd is wel iets wat geschikt is. Bijgaand een overzicht met suggesties voor buitenspeelgoed dat past bij de leeftijd:

Zomers buitenspeelgoed

Leeftijd

Suggesties van De Boer

1 - 3 jaar

 • Zandbak
 • Glijbaan
 • Watertafel

4 - 6 jaar

 • Schommel
 • Speeltoestel
 • Speelhuisje

7 - 9 jaar

 • Trampoline
 • Voetbal
 • Basketbal

10+ jaar

 • Metaaldetector
 • SUP board

 

Winters buitenspeelgoed

Wanneer het seizoen van de winterse neerslag en vrieskou weer is aangebroken, is zomers buitenspeelgoed niet langer genoeg. Bij sneeuw en ijs ontstaat er een seizoensunieke kans voor kinderen om de wereld op nieuwe manieren te verkennen. De winterpret is niet volledig zonder bijpassend buitenspeelgoed. 

Leeftijd

Suggesties van De Boer

1 - 3 jaar

Slee met rugsteun

4 - 6 jaar

Easy Gliders (met Glide assist)

7 - 9 jaar

Sneeuwglijschotel

10+ jaar

Schaatsen

Buitenspelen in winterse weersomstanigheden vereist ook voldoende bedekkende en warme kleding voor jouw kind! Bij de Boer hebben we naast alles dat nodig is om het meeste uit spelen in de sneeuw of op het ijs ook alles dat nodig is om jouw kind veilig en comfortabel te kleden in de kou! Bekijk ook ons volledige winterkleding assortiment. 

Ruim assortiment buitenspeelgoed

Zoals je in de tabel kunt zien hebben we een zeer ruim assortiment buitenspeelgoed. Natuurlijk is de leeftijd in deze tabel een schatting. Ook kinderen van 5 jaar houden van voetballen en sleeën is op elke leeftijd leuk. Naast al het buitenspeelgoed wat hier is genoemd heeft de Boer Drachten een nog veel groter assortiment speelgoed. Denk hierbij aan miniaturen, deze hebben we in diverse schalen en van dieren tot tractoren. Ook is de Boer Drachten en specialist op het gebied van trampolines, we verkopen de beste merken en hebben een groot assortiment. Voor in de warme zomer is een zwembad een heerlijke verkoeling. Bekijk ons grote aanbod zwembaden van merken als Intex en Bestway.

Bestel je buitenspeelgoed snel en gemakkelijk online

Heb je een keuze kunnen maken in ons grote assortiment buitenspeelgoed? Bestel dit dan makkelijk en snel online. Wil je toch liever nog wat hulp en advies dan staan onze specialisten voor je klaar. Je kunt ze bereiken via de mail en telefonisch. Wil je het buiten speelgoed toch liever even in het echt bekijken? Kom dan naar onze winkel in Drachten. In onze grote showroom staat een groot deel van ons assortiment opgesteld. Twijfel dus niet langer en koop bij Boer Drachten het mooiste en leukste buitenspeelgoed.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw