menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Tuinbewatering

Tuinbewatering

Tuinbewatering is belangrijk voor het groeien en bloeien van het groen in uw tuin. De Boer Drachten biedt een groot assortiment bewateringssystemen voor uw gazon, bloementuin of erf. Ons aanbod aan slanghaspels is een ware verrijking voor alle tuinen. Wanneer en hoe moet ik mijn tuin sproeien? Ontdek het bij De Boer Drachten! Alles wat u nodig bent voor het watergeven van o.a. planten, bloemen en ander waterplezier tijdens warme dagen in uw eigen achtertuin. Kies voor een perfect onderhouden tuin en ga zelf aan de slag!  Bekijk hier alle benodigdheden voor tuinbewaterigen.

Lees meer...

Hoe zorg ik voor een juiste tuinbewatering?

Tuinbewatering aanleggen kan volledig naar uw eigen wensen. Om alle plekken in uw tuin goed te kunnen bewateren dient u te kijken naar uw benodigde tuinslang lengte. Wij bieden tuinslangen in diverse afmetingen die u helpen bij een groot sproeibereik. Wilt u uw tuinslang verlengen dan selecteert u een koppelstuk waarmee u het bereik kan vergroten. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een van onze handig gieters.

Let bij aanleggen van de bewatering van uw tuin op de binnenmaat (diameter) van uw tuinslang en koppelingen. De meest voorkomende diameters hiervoor zijn 13 mm (1/2 "), 19 mm (3/4") en 25 mm (1 "). Een juiste selectie van een kraankoppeling naar de juiste diameter is hierbij van belang! Ook voor de capaciteit op uw slanghaspels dient u rekening te houden met de binnenmaat van de slang.

Wanneer u uw bewateringsystemen niet gebruikt wilt u deze efficiënt kunnen opbergen. Het kiezen voor een geschikte haspel, wandslangenbox of slangenwagen zorgt voor een eenvoudige berging van uw bewatering materialen. Deze zijn onder andere verkrijgbaar in populaire merken als:

  • GARDENA
  • Fiskars
  • Bosta
  • Hazelock

Regenwater in uw tuin opvangen voor bewatering

Tuinbewatering kan natuurlijk op een biologische manier. Bijvoorbeeld door het opvangen van regenwater met een regenton die u kunt aansluiten op uw regenpijp. Bij De Boer Drachten bieden wij een groot assortiment aan regentonnen en accessoires in diverse kleuren en materialen. Kies hierbij voor een juiste kraan waarmee u het water kunt verplaatsen naar een gieter of tuinslang. 

Automatische bewatering in uw tuin

Tuinbewatering kunt u ook inrichten met automatische dripsystemen en sprinklersystemen en bewateringscomputers. Dit is uitermate geschikt voor uw moestuin of voor de grotere gazons. Uw tuin automatisch watergeven heeft er veel voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een digitale enkele of dubbele watertimer waarmee u zorgt voor bewatering op vaste tijden. De Boer Drachten is een specialist in de bewatering van kleine, grote en professionele tuinen.

Koop uw tuinbewatering online

Tuin bewatering kopen? Dan kiest u voor De Boer Drachten. Wij bieden een groot assortiment aan bewatering artikelen voor het bewateren van perken, kleine en grote gazons en bloementuinen. Alles wat u zoekt op het gebied van tuinslangen, tuinslang koppelingen, tuinsproeiers en andere accessoires voor een optimale bewatering van uw planten. Geef uw bloemen en planten water als een expert! De Boer is specialist in tuin en bewatering. Heeft u vragen over uw bewatering voor in uw tuin? Stel ons al uw vragen. Vandaag besteld is morgen gratis geleverd! Bij De Boer Drachten vindt u alles voor uw eigen tuin bewatering.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw