menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Elektrische Heggenschaar? - Gratis bezorging vanaf € 75

Elektrische heggenschaar

Met een elektrische heggenschaar snoei je snel en eenvoudig jouw heg in de tuin. Dikke takken snoeien is met een goede elektrische heggenschaar geen enkel probleem. Kies voor een elektrische heggenschaar als je een kleine tot middelgrote tuin hebt. Je hebt namelijk een verlengkabel nodig omdat de heggenschaar op stroom werkt. Bekijk hieronder alle elektrische heggenscharen van De Boer Drachten.

Lees meer...
25 artikelen gevonden
Sorteer op:
Stiga Heggenschaar HT 106c
Stiga Heggenschaar HT 106c
€ 155,00 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Heggenschaar elektrisch

Een elektrische heggenschaar is uitstekend geschikt voor snoeiwerk rondom je huis. Doordat er aan een elektrische heggenschaar een snoer zit moet je gebruik maken van een verlengsnoer en dus in de buurt van een stopcontact verblijven. Een elektrische heggenschaar is verkrijgbaar in verschillende wattages en met verschillende zwaardlengtes van bijvoorbeeld 45, 60 of 70 cm. Een elektrische heggenschaar is in vergelijking met een heggenschaar op benzine een stuk minder luidruchtig. Toch is het aan te raden om tijdens het gebruiken van een heggenschaar op elektriciteit je gehoor te beschermen met een gehoorbeschermer. Ook kunnen er tijdens het snoeien takjes of bladeren rond vliegen en in je ogen terecht komen, een veiligheidsbril is geen overbodige luxe.

Beste elektrische heggenschaar

Je bent natuurlijk op zoek naar de beste elektrische heggenschaar die past bij je situatie. Kijk dan goed waarvoor je de heggenschaar wilt gebruiken. Voor grote klussen en erg dikke takken is het gebruik van een benzine heggenschaar aan te raden. Deze heggenscharen hebben een groot vermogen maar produceren ook erg veel lawaai. Een benzine heggenschaar is ook een stuk minder milieuvriendelijk in vergelijking met een accu of benzine variant. Wil je je vrij kunnen bewegen en weinig geluidsoverlast veroorzaken dan is een accu heggenschaar een goede oplossing. Wel moet je er rekening mee houden dat de looptijd van de accu niet eindeloos zal zijn. Wil je meerdere heggen rondom je huis gaan snoeien dan kun je in dat geval beter kiezen voor een elektrische heggenschaar.

Heggenschaar merken

Bij de Boer Drachten hebben we een ruim assortiment elektrische heggenscharen van de beste bekende merken. Alle heggenscharen zijn van goede kwaliteit en zijn zeer veilig in gebruik. Een aantal bekende merken heggenscharen die je bij ons kunt kopen zijn:

• STIHL
• Gardena
• Makita
• Bosch
• Metabo

Heggenscharen modellen

Er zijn veel verschillende soorten en modellen heggenscharen. De meest bekende is de heggenschaar op benzine, accu of elektriciteit. Deze zijn verkrijgbaar in de gewone modellen maar voor extra hoge struiken en heggen kun je beter kiezen voor een heggenschaar op steel, ook wel de telescopische heggenscharen genoemd. Deze modellen hebben een lange stok die instelbaar is in verschillende lengtes. Zo kunnen ook de hoge heggen moeiteloos worden gesnoeid en in model worden gehouden. Wil je liever geen gebruik maken van brandstof of elektriciteit gebruik dan een hand heggenschaar. Deze zijn makkelijk in gebruik en ook makkelijk mee te nemen. Kleine schaartjes om het gras of je buxus bij te snoeien zijn de gras- en buxusschaar. Deze kleine schaartjes werken op accu en worden in de meeste gevallen geleverd met een grasschaar maar ook met een kleine heggenschaar. 

Elektrische heggenschaar online bestellen

Bij de Boer Drachten koop je snel en veilig online je nieuwe elektrische heggenschaar. Veel modellen zijn uit voorraad leverbaar en heb je dan ook al de volgende dag in huis. Wil je graag extra advies ontvangen? Bel of mail dan naar onze klantenservice. Onze experts helpen je dan al je vragen over elektrische heggenscharen te beantwoorden zodat je een goede weloverwogen keuze kunt maken. Wil je ons assortiment graag in het echt komen bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Drachten. Hier kun je veel modellen bekijken en met elkaar vergelijken. Twijfel dus niet langer en koop bij ons je nieuwe elektrische heggenschaar.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw