menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Telescopische heggenscharen kopen? Groot assortiment

Telescopische heggenschaar

Een telescopische heggenschaar, ook wel stok heggenschaar genoemd is ideaal voor iedereen die op verschillende hoogtes moet snoeien. Met een gewone heggenschaar kun je natuurlijk niet zo maar overal even gemakkelijk bij. Op een ladder of trap staan zorgt al snel voor een gevaarlijke situatie. Daarom wordt er aangeraden om heggen en struiken op hogere hoogte te snoeien met een lange heggenschaar. Zo snoei je niet alleen een stuk veiliger, maar ook veel aangenamer. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod en kies de telescopische heggenschaar die bij jou past!

Lees meer...
22 artikelen gevonden
Sorteer op:
STIHL Heggensnoeier HL-KM 145°
STIHL Heggensnoeier HL-KM 145°
€ 361,98 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
STIHL Struiksnoeier FH-KM 145°
STIHL Struiksnoeier FH-KM 145°
€ 354,55 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Alles over de telescopische heggenschaar

Een telescopische heggenschaar is het hulpmiddel voor alle snoeiwerkzaamheden op hoogte. Deze heggenschaar komt met een lange steel. Door deze steel kan je óók hoge heggen gemakkelijk snoeien. Wat daarnaast een groot voordeel van de stokheggenschaar is, is dat deze komt met een draaibare kop. Hierdoor is het ook gemakkelijk om de bovenkant van een heg te snoeien. Een groot voordeel, want een ladder is bij deze snoeiwerkzaamheden niet nodig. Heb je hoogtevrees? De telescopische heggenschaar is dé oplossing!

De telescopische heggenschaar van verschillende merken

De telescopische heggenschaar vind je bij de Boer Drachten van verschillende merken. In ons assortiment vind je bekende merken terug. Merken welke staan voor een hoge prijs-kwaliteit verhouding.

De GARDENA Stokheggenschaar

De heggenschaar van GARDENA, THS 500/48, beschikt over een telescopische steel en is daarmee ideaal voor het snoeien van hoge heggen vanuit een veilige staande positie op de grond. Dankzij de telescopische steel kan deze heggenschaar worden verlengd tot 2 meter voor een bereik van ongeveer 3 meter. Een kantelbare kop maakt het snoeien van hoge heggentoppen en bodembedekkers mogelijk. GARDENA heeft wereldwijd miljoenen klanten kunnen bedienen met producten voor buiten.

STIHL telescoop heggenschaar

STIHL is een bekend merk met producten voor buiten. De items van STIHL worden niet alleen gekocht door particulieren, ook veel hoveniers gebruiken deze producten. Van het merk STIHL hebben wij verschillende hoogsnoeiers in ons aanbod. Denk hierbij aan modellen op accu. Daarnaast zijn er ook telescopische heggenscharen welke wel nog op snoer werken.

Greenworks telescopische heggenschaar

Het merk Greenworks kenmerkt zich door de duurzaamheid van de producten. Niet alleen gaan ze lang mee, ook zijn ze milieu vriendelijk doordat er geen brandstoffen hoeven worden gebruikt. Maak uit de verschillende modellen een keuze. Let hierbij goed op het aantal volt en bestel waar nodig een accu en lader voor de telescopische heggenschaar mee.

Makita en Bosch stokheggenscharen

Zowel van Makita als van het merk Bosch hebben wij telescopische heggenscharen in ons aanbod. Beide merken hebben modellen op accu. Let ook hierbij weer op het eventueel moeten bij bestellen van de accu en lader. In de combideals bij de producten staan vaak de bijbehorende accu’s en laders.

Telescopische heggenschaar accu

Een telescopische heggenschaar met accu is over het algemeen erg gemakkelijk te gebruiken. Deze heggenscharen zijn in allerlei verschillende soorten en maten te vinden. Houd er rekening mee dat het per model kan verschillen of een accu of lader is meegeleverd. Mocht dit niet zo zijn, dan zijn de producten altijd te bestellen. Let daarnaast bij de aanschaf van een telescoop heggenschaar op accu of de accu lang genoeg mee gaat. Het is vervelend om halverwege je werkzaamheden de accu van de telescopische heggenschaar te moeten opladen.

Telescopische heggenschaar benzine

Van telescopische heggenscharen die lopen op benzine zijn bij De Boer Drachten ook verschillende varianten te verkrijgen. Ook hiervan worden verschillende maten en modellen aangeboden. Benzine stokheggenscharen kosten over het algemeen wat meer, en vragen ook meer onderhoud. In ruil daarvoor zijn ze groter, zwaarder en kunnen vaak langer achter elkaar gebruikt worden. Om deze redenen is deze telescopische heggenschaar vooral populair bij de professionele gebruiker.

Telescopische heggenschaar bestellen

Bestel nu online de telescopische heggenschaar bij de Boer Drachten. Vergelijk de verschillende modellen met elkaar en kies de betere keuze. De specificaties staan bij ieder model zodat je een duidelijk overzicht hebt van het kunnen van iedere stokheggenschaar.

Vind je het lastig om online een keuze te maken en woon je niet in de buurt van Hazerswoude-Dorp of Drachten? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Zij staan graag je te woord en helpen je met al je vragen.

Wil je liever naar een van onze winkels komen? Dat mag zeker! Ons personeel helpt je graag verder. In onze winkels kan je daarnaast ook de andere modellen met heggenscharen bekijken.

Wacht niet te lang en bestel vandaag nog. Dan zorgen wij er voor dat je vaak de volgende dag al aan de slag kan gaan met de telescopische heggenschaar!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw