menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Telescopische heggenscharen kopen? Groot assortiment

Telescopische heggenschaar

Een telescopische heggenschaar, ook wel stok heggenschaar genoemd is ideaal voor iedereen die op verschillende hoogtes moet snoeien. Met een gewone heggenschaar kun je natuurlijk niet zomaar overal even gemakkelijk bij, en op een ladder of trap staan zorgt al snel voor een gevaarlijke situatie. Daarom wordt er aangeraden om heggen en struiken op hogere hoogte te snoeien met een telescoop heggenschaar. Zo snoei je niet alleen een stuk veiliger, maar ook veel aangenamer.

Lees meer...
14 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Stokheggenschaar

Een telescopische heggenschaar, ook wel stok heggenschaar genoemd, is een populaire tuinmachine. Door gebruik te maken van een uitschuifbare steel en draaibare knop, kan je eenvoudig de bovenkanten van heggen snoeien. Ook voor lage heggen is een verlengde heggenschaar ideaal, zo hoef je namelijk niet te bukken om gemakkelijk bij de onderkant te komen. Deze heggenscharen verschillen in lengte, gewicht, en vermogen. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld een Makita of STIHL stok heggenschaar.

Gardena telescopische heggenschaar

In ons assortiment hebben wij telescopische heggenscharen van de bekende merken, zoals Gardena, STIHL, Makita, BOSCH en Greenworks. Ook verschillen deze machines van aandrijving, zo zijn er stok heggenscharen met accu of benzinemotor te vinden. Zo is er voor iedereen de beste telescopische heggenschaar te vinden.

Telescopische heggenschaar accu

Een telescopische heggenschaar met accu is over het algemeen erg gemakkelijk te gebruiken. Deze heggenscharen zijn in allerlei verschillende soorten en maten te vinden. Deze machines verschillen, van een Gardena telescopische heggenschaar die vooral bedoeld is voor particulieren tot een STIHL stok heggenschaar die voor professionals gebruikt kan worden. 

Telescopische heggenschaar benzine

Van telescopische heggenscharen die lopen op benzine zijn bij De Boer Drachten ook verschillende varianten te verkrijgen. Ook hiervan worden verschillende maten en modellen aangeboden. Benzine stokheggenscharen kosten over het algemeen wat meer, en vragen ook meer onderhoud. In ruil daarvoor zijn ze groter, zwaarder en kunnen vaak langer achter elkaar gebruikt worden. Om deze redenen is deze variant vooral populair bij de professionele gebruiker.

Telescopische heggenschaar kopen bij De Boer Drachten

Op zoek naar een telescopische heggenschaar? Bestel dan bij De Boer Drachten. Wij bezorgen telescopische heggenscharen gerust bij je thuis. Voor 16:00 uur besteld? Dan heb je hem morgen al in huis! Ook kun je gerust langskomen in onze showroom in Drachten, de verschillende modellen te bezichtigen zijn, en onze experts altijd klaarstaan om een goed advies te geven. De Boer beschikt over een eigen werkplaats, waar nodig onderhoud en reparaties voor telescopische heggenscharen uitgevoerd kunnen worden. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw