menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Speelgoed

Speelgoed

Ben je van plan om speelgoed voor jouw kinderen te kopen? Voor het leukste speelgoed kom je ook winkelen bij De Boer Drachten. Wij hebben een ruim assortiment met allemaal verschillende soorten speelgoed. Voor iedereen, van klein tot groot. Wij staan bekend om ons brede assortiment trampolines, zwembaden en houten speelhuisjes voor in de tuin. Daarnaast hebben we ook Bruder speelgoed en Siku speelgoed. Uiteraard mogen PLAYMOBIL en LEGO speelgoed ook niet in ons speelgoedassortiment ontbreken.

Lees meer...

Speelgoed kopen

Zwembaden

Bekijk ons ruime assortiment zwembaden. Je hebt keuze uit opblaasbare zwembaden, opzetzwembaden, kinderzwembaden of speelzwembaden. Wanneer je kinderen hebt is het een goede keus om een kinderzwembad aan te schaffen.

Intex zwembaden

Intex zwembaden zijn zeker een aanrader! Voor heerlijke verkoeling op warme zomerdagen is een zwembad van Intex geen overbodige luxe. Bij ons heb je keuze uit Intex opblaasbare zwembaden, Intex opzetzwembaden en Intex kinderzwembaden. Kortom: voor ieder wat wils.

Trampolines

Wil je een trampoline kopen? Bij De Boer Drachten hebben we een groot assortiment trampolines op voorraad. Daarnaast ben je voor trampoline onderdelen ook bij ons op het juiste adres. Hier moet je denken aan veiligheidsnetten, beschermranden, afdekhoezen etc.

Houten speelhuisjes

Voor houten speelhuisjes moet je bij De Boer Drachten zijn. Onze speelhuisjes zijn gericht op de jonge generatie en sluit helemaal aan bij hun belevingswereld. We importeren voor een groot gedeelte de houten speelhuisjes zelf.

Bruder speelgoed

Bruder heeft schitterende miniaturen die bijzonder veel lijken op de echte voertuigen. Bruder speelgoed is niet alleen mooi, maar ook van hoge kwaliteit. Hierdoor is het speelgoed uitermate geschikt voor binnen én buiten.

Siku speelgoed

Siki speelgoed is geschikt voor jong en oud. Siku is één van de meest toonaangevende merken in de speelgoedwereld. Zeker op het gebied van agrarisch speelgoed is Siku een bekende naam.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw