menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Miniaturen

Miniaturen

Miniaturen zijn niet alleen leuk voor kinderen om mee te spelen, voor volwassenen zijn ze ook leuk om te verzamelen. Bij de Boer Drachten hebben we een ruim assortiment met verschillende schaalmodellen. Denk hierbij aan dieren, boerderijen en Manages en voertuigen. In ons ruime assortiment kom je bekende merken tegen welke allemaal garant staan voor een hoge kwaliteit. Wacht niet langer en bestel nu online de miniaturen.

Lees meer...

Miniaturen bij de Boer Drachten

Miniaturen hebben we ruim op voorraad in onze fysieke winkel en online. Populair zijn de Schleich miniaturen met dieren zoals paarden, katten en honden. Naast Schleich schaalmodellen zijn er bij De Boer Drachten ook nog andere merken te koop. Denk hierbij aan Bruder, Siku en Britains. Bij de Boer Drachten weet je dat je speelgoed koopt van kwalitatief hoogstaande merken. Speelgoed van een hoge kwaliteit gaat ook jarenlang mee. Bestel daarom nu online de miniaturen.

Verschillende soorten miniaturen

In ons ruime aanbod hebben wij verschillende miniaturen direct uit voorraad leverbaar. Denk hierbij aan dieren, manages, boerderijen maar ook voertuigen.

Miniatuur dieren

In het uitgebreide assortiment van de Boer Drachten vind je verschillende miniatuur dieren terug. Deze dieren zijn gemaakt van een hoogwaardige plasticsoort en zijn met de hand geschilderd. Naast de klassieke miniaturen met paarden, honden en koeien heeft de Boer Drachten ook figuren van Paw Patrol in haar aanbod. De Paw Patrol Resue Knights zijn leuk voor de allerkleinsten! Je favoriete puppy’s hebben namelijk leuke drankenvriendjes om spannende reddingsmissies mee te beleven. Bekijk nu op onze website de miniaturen dieren.

Landbouw miniaturen

Landbouw miniaturen zijn het speelgoed voor iedere boerderij liefhebber. Landbouwminiaturen hebben wij van verschillende merken direct uit voorraad leverbaar. Ben je op zoek naar speelgoed van Siku, Bruder, Britains of Kids Globe? Dan moet je bij de Boer Drachten zijn! Wij hebben onder andere trekkers, trailers, balenpersen, giertanken en zaaimachine schaalmodellen. Genoeg miniaturen om ieder boerenhart sneller te laten kloppen!

Miniatuur voertuigen

Miniatuur voertuigen hebben wij in verschillende soorten en maten te koop. Zo hebben we bestuurbare voertuigen, bouwvoertuigen, hulpdiensten, transportvoertuigen, bouwpakketten en personenvervoer in ons uitgebreide assortiment. Elke miniatuur staat garant voor een hoop speelplezier, of het nu gaat om een bouwpakket op een transportvoertuig. Combineer verschillende schaalmodellen met elkaar om tot de leukste en spannendste verhalen te komen. Miniaturen voertuigen zijn ook ideaal als cadeau.

Boerderij speelgoed

Ontdek ons assortiment met boerderijspeelgoed, van paardenstallen tot boerderij dieren. Wij hebben alles voor op de boerderij. Denk hierbij aan paardenstallen, loopstallen, paardenboxen, werkplaatsen, honden- en kippenhokken, hooiballen en nog veel meer! Koop naast het boerderij speelgoed ook miniatuur dieren en landbouw miniaturen om een zo echt mogelijke situatie na te spelen.

Schleich miniaturen

Een bekend met allemaal verschillende miniaturen is Schleich. Schleich staat bekend om de paarden, unicorns en manages. Als miniatuurmerk is Schleich niet te missen. Het speelgoed is realistisch en met de hand gemaakt. Dit zie je onder andere terug in de aandacht welke wordt besteed aan details. Schleich paarden zijn echte verzamelobjecten geworden voor zowel kinderen als volwassenen. Naast paarden is er meer, er zijn ook wilde dieren, dinosaurussen en fantasiedieren. Er zijn genoeg miniaturen om je collectie constant mee uit te breiden.

Miniaturen bestellen

Miniaturen bestel je gemakkelijk online uit het ruime assortiment van de Boer Drachten. De verschillende miniatuur modellen uit ons assortiment zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Bestel zo een boerderij met dieren op schaal of ga voor de vrolijk gekleurde unicorns van het speelgoedmerk Schleich.

Wil je de modellen in het echt komen bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze winkel aan de Jade in Drachten. Hier hebben we een groot assortiment met speelgoed staan. Bekijk de stoere trekkers, Paw Patrol Resue Knights en meer!

Heb je vragen over de schaal figuren welke wij in ons aanbod hebben? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord en vertellen je alles over de verschillende voertuigen en figuren.

Bekijk en bestel nu online onze miniaturen.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw