menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Miniatuur dieren

Miniatuur dieren

Speelgoed miniaturen shop je bij De Boer Drachten. Ontdek onze miniatuur dieren, landbouw miniaturen, miniatuur voertuigen, boerderij speelgoed en bouwpakketten. In ons assortiment miniaturen kom je bekende merken tegen zoals o.a. Bruder, Siku en Schleich. Voor het leukste speelgoed kom je dus ook winkelen bij De Boer Drachten. Naast onze online miniaturen webshop raden we je ook aan langs te komen in onze fysieke winkel in Drachten.

Lees meer...

Met miniatuur dieren haal je speelgoed dieren in huis die bekend staan om de prachtige realistische uitvoering. Deze dieren zijn gemaakt van kwalitatief plastic en vaak met de hand geschilderd. Het merk Schleich is gespecialiseerd in het namaken van dieren. De miniatuur dieren zijn op schaal gemaakt en lijken net echt.


Landbouw miniaturen

Met landbouw miniaturen haal je agrarisch speelgoed in huis. Denk hierbij aan tractoren, aanhangers, boerderijen en nog veel meer! Onze landbouw miniaturen zijn op schaal gemaakt en lijken net echt. Bekende merken in ons assortiment zijn Bruder en Siku.
 

Miniatuur voertuigen

Miniatuur voertuigen zijn er in verschillende soorten en maten. Wij hebben o.a. bestuurbare voertuigen, bouwvoertuigen, hulpdiensten en transportvoertuigen. Bij bestuurbare voertuigen moet je denken aan tractoren, shovels, graafmachines, kiepwagens, vrachtauto’s en zelfs tanks. Naast bestuurbare voertuigen hebben we ook prachtige realtische miniatuur bouwvoertuigen, hulpdiensten en transportvoertuigen.


Boerderij speelgoed

Wij hebben alles voor op de boerderij. Denk aan paardenstallen, loopstallen, paardenboxen, werkplaatsen, melkmachines, hondenhokken, kippenhokken, afrastering, hooibalen en nog veel meer. Boerderij speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.
 


Bouwpakketten

Bouwpakketten van De Boer Drachten staan voor gegarandeerd speelplezier. Onze modellen leveren wij als bouwpakket die vervolgens in elkaar gezet dient te worden. Bouw je eigen modeltrein, tractor, dier, boot, heftruck en nog veel meer! Naast het speelplezier leren kinderen ook hun te ontwikkelen met dit speelgoed op het gebied van coördinatie. Bekende merken op het gebied van bouwpakketten zijn Ugears en Tronico.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw