menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Miniaturen

Miniaturen

Speelgoed miniaturen shop je bij De Boer Drachten. Ontdek onze miniatuur dieren, landbouw miniaturen, miniatuur voertuigen, boerderij speelgoed en bouwpakketten. In ons assortiment miniaturen kom je bekende merken tegen zoals o.a. Bruder, Siku en Schleich. Voor het leukste speelgoed kom je dus ook winkelen bij De Boer Drachten. Naast onze online miniaturen webshop raden we je ook aan langs te komen in onze fysieke winkel in Drachten.

dieren_deboerdrachten
Deboerdrachten-Speelgoed-Merk-Siku
Deboerdrachten-Speelgoed-Merk-Bruder
landbouw_deboerdrachten
voertuigen_deboerdrachten
boerderij_deboerdrachten

Miniaturen winkel

Miniatuur dieren
Met miniatuur dieren haal je speelgoed dieren in huis die bekend staan om de prachtige realistische uitvoering. Deze dieren zijn gemaakt van kwalitatief plastic en vaak met de hand geschilderd. Het merk Schleich is gespecialiseerd in het namaken van dieren. De miniatuur dieren zijn op schaal gemaakt en lijken net echt.
 
Landbouw miniaturen
Met landbouw miniaturen haal je agrarisch speelgoed in huis. Denk hierbij aan tractoren, aanhangers, boerderijen en nog veel meer! Onze landbouw miniaturen zijn op schaal gemaakt en lijken net echt. Bekende merken in ons assortiment zijn Bruder en Siku.
 
Miniatuur voertuigen
Miniatuur voertuigen zijn er in verschillende soorten en maten. Wij hebben o.a. bestuurbare voertuigen, bouwvoertuigen, hulpdiensten en transportvoertuigen. Bij bestuurbare voertuigen moet je denken aan tractoren, shovels, graafmachines, kiepwagens, vrachtauto’s en zelfs tanks. Naast bestuurbare voertuigen hebben we ook prachtige realtische miniatuur bouwvoertuigen, hulpdiensten en transportvoertuigen.
 
Boerderij speelgoed
Wij hebben alles voor op de boerderij. Denk aan paardenstallen, loopstallen, paardenboxen, werkplaatsen, melkmachines, hondenhokken, kippenhokken, afrastering, hooibalen en nog veel meer. Boerderij speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.
 
Bouwpakketten
Bouwpakketten van De Boer Drachten staan voor gegarandeerd speelplezier. Onze modellen leveren wij als bouwpakket die vervolgens in elkaar gezet dient te worden. Bouw je eigen modeltrein, tractor, dier, boot, heftruck en nog veel meer! Naast het speelplezier leren kinderen ook hun te ontwikkelen met dit speelgoed op het gebied van coördinatie. Bekende merken op het gebied van bouwpakketten zijn Ugears en Tronico.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw