menu
  • excl.
  • incl.
BTW

STIHL

Stihl

Stihl is één van de grootste merken in tuingereedschap. In het assortiment van dit merk zitten zowel machines voor de professional, als voor gebruik in en om de tuin. Stihl staat al jarenlang bekend als een merk van hoge kwaliteit en is een echt A-merk het assortiment van De Boer Drachten.

776 artikelen gevonden
Sorteer op:
Stihl Accu Doorslijpmachine TSA 230
Stihl Accu Doorslijpmachine TSA 230
vanaf  € 329,75 (per stuk)
Stihl Accu Heggenschaar HSA 66
Stihl Accu Heggenschaar HSA 66
vanaf  € 222,31 (per stuk)
Stihl Accu Grasmaaier RMA 235
Stihl Accu Grasmaaier RMA 235
vanaf  € 164,46 (per stuk)
(1)
Stihl Benzine Bosmaaier FS 260 C-E
Stihl Benzine Bosmaaier FS 260 C-E
vanaf  € 689,37 (per stuk)
Stihl Accu Kantenmaaier FSA 56
Stihl Accu Kantenmaaier FSA 56
vanaf  € 156,20 (per stuk)
Stihl Elektrische Heggenschaar HSE 81
Stihl Elektrische Heggenschaar HSE 81
vanaf  € 255,37 (per stuk)
Stihl Accu Heggenschaar HSA 86 - 62 CM
Stihl Accu Heggenschaar HSA 86 - 62 CM
vanaf  € 247,11 (per stuk)
Vergelijken (0)

Stihl assortiment

In ons gamma zit het hele assortiment van Stihl. Daarin zitten onder andere kettingzagen, heggenscharen, bosmaaiers, bladblazers, doorslijpmachines, veegmachines en nog veel meer. Ook zijn alle accessoires ruimschoots uit voorraad leverbaar. Daarbij kan je denken aan brandstof, olie, maaidraad, maaimessen, complete maaikoppen, zaagkettingen, zaagbladen, losse accu's en laders en nog veel meer.

Stihl tuinmachines

Stihl heeft in het gamma de perfecte machine voor elke situatie. Of het nu gaat om een kleine tuin, of groot parkonderhoud, Stihl heeft de juiste bladblazer, kettingzaag, heggenschaar of bosmaaier voor uw toepassing. Stihl staat bekend om de machines die op benzine lopen. De benzine is ook in het eigen merk verkrijgbaar, Motomix. Sinds enkele jaren is daarnaast een lijn gekomen met accumachines. Die zijn beter voor het milieu en ideaal voor thuisgebruik.

Stihl kleding

Het merk Stihl heeft een complete eigen lijn met werkkleding, speciaal voor de doelgroep die de machines van Stihl ook professioneel gebruikt. De kledinglijn bevat onder meer speciale zaagbroeken, zaagschoenen, veiligheidsbrillen en natuurlijk zaaghandschoenen, die wij adviseren bij aankoop van de tuinmachines. Zeker tuinmachines met metalen snijdelen, zoals de kettingzaag, of bosmaaier met mes, vragen om een juiste bescherming.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw