menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Accu tuingereedschap

Accu tuingereedschap

Accu tuingereedschap heeft vele voordelen boven tuingereedschap met een benzinemotor of elektrische apparaten met een snoer. Bij de Boer vindt u een breed assortiment aan accu tuingereedschap van verschillende merken zoals Greenworks, Gardena, Makita, Pellenc, Stiga en STIHL. Aan accu tuingereedschap zitten een aantal grote voordelen. Zo is het veel beter voor het milieu om gebruik te maken van apparaten met een accu, dan met een benzinemotor. Dit heeft te maken met de CO2 uitstoot. Ook wordt veel lawaai gereduceerd, wat weer een prettigere werkervaring geeft.

Lees meer...

Accu tuingereedschap in verschillende soorten en maten

Tegenwoordig kan je bijna alle apparaten met benzinemotor vervangen voor een apparaat met accu. Bij ons vind je veel verschillende soorten accu tuingereedschap. Zo kan je bijvoorbeeld bij ons terecht voor grasmaaiers, bosmaaiers, heggenscharen en nog veel meer. Ons ruime assortiment beschikt vaak ook over sets waarbij je ook een accu en lader krijgt meegeleverd. Het mooie aan deze accu’s is dat ze vaak gebruikt kunnen worden voor meerdere apparaten. Voor het onderhouden van je gehele tuin heb je dus vaak maar één accu nodig.

Voor elke vraag naar accu tuingereedschap hebben wij wel een antwoord, want wij denken aan iedereen. Voor wie graag klust in een kleine tuin hebben we bijvoorbeeld merken als STIHL en Greenworks 24 volt beschikbaar. De professionele gebruiker zal zich eerder vinden in merken als Pellenc en Greenworks 82 volt.

Greenworks accu tuingereedschap

Greenworks is één van de meest innoverende merken op het gebied van accu tuingereedschap. Wie denkt aan accu tuingereedschap, denkt al snel aan het merk Greenworks. Omdat zij de lijn van tuinmachine producten naar een milieubewuster niveau tillen, hebben ze inmiddels al steun gekregen van het topmerk STIHL. Greenworks is op dit moment al één van de grootste producenten op het gebied van tuingereedschap en blijft alleen maar groeien. Dit komt met name door de vraag naar machines met geen CO2 uitstoot en minder lawaai.

De technologie gaat inmiddels al zo ver dat na de introductie van de 40 volt lijn, nu al een 80 volt lijn op de markt is gekomen. De nieuwe DIGIPRO motoren worden gebruikt als basis voor al het nieuwe accu tuingereedschap. Deze koolborstelvrije motoren leveren 30% meer prestaties en 70% minder trillingen. Zo is het nog fijner om in de tuin aan het werk te gaan en een bladblazer te gebruiken. 

Onderhoud aan je accu tuingereedschap

In Drachten hebben we bij onze megastore waar we accu tuingereedschap verkopen ook een werkplaats. Onze monteurs staan hier voor je klaar om waar mogelijk alle machines te repareren. Voor onderhoud en reparaties ben je dus bij De Boer ook van harte welkom. Veel garantiereparaties kunnen wij gewoon hier in de werkplaats uitvoeren. Als je niet in staat bent om langs te komen, dan kunnen wij ook de machines afhalen en weer bij je terugbrengen na de reparatie.

Wij zijn al meer dan 85 jaar expert in ons vakgebied en bieden alles voor de veehouder, boer, klusser, hobbyist, tuinier of elke andere doe-het-zelver. In Drachten vindt u onze megastore waar je het assortiment kunt komen bekijken. Je kunt dus bij ons zowel online bestellen als hier in de winkel. Een online bestelling kunnen we bezorgen, of we zetten deze voor je klaar om af te halen.  Bestel vandaag nog je accu tuingereedschap, dan heb je het morgen al in huis!

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw