menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Accu tuingereedschap

Accu tuingereedschap

Accu tuingereedschap heeft vele voordelen boven tuingereedschap met een benzinemotor of elektrische apparaten met een snoer. Bij de Boer vindt u een breed assortiment aan accu tuingereedschap van verschillende merken zoals Greenworks, Gardena, Makita, Pellenc, Stiga en STIHL. Aan accu tuingereedschap zitten een aantal grote voordelen. Zo is het veel beter voor het milieu om gebruik te maken van apparaten met een accu, dan met een benzinemotor. Dit heeft te maken met de CO2 uitstoot. Ook wordt veel lawaai gereduceerd, wat weer een prettigere werkervaring geeft.

Lees meer...

Accu tuingereedschap in verschillende soorten en maten

Tegenwoordig kan je bijna alle apparaten met benzinemotor vervangen voor een apparaat met accu. Bij ons vind je veel verschillende soorten accu tuingereedschap. Zo kan je bijvoorbeeld bij ons terecht voor grasmaaiers, kettingzagen, heggenscharen en nog veel meer. Ons ruime assortiment beschikt vaak ook over sets waarbij je ook een accu en lader krijgt meegeleverd. Het mooie aan deze accu’s is dat ze vaak gebruikt kunnen worden voor meerdere apparaten. Voor het onderhouden van je gehele tuin heb je dus vaak maar één accu nodig.

Voor elke vraag naar accu tuingereedschap hebben wij wel een antwoord, want wij denken aan iedereen. Voor wie graag klust in een kleine tuin zijn er verschillende tuinmachines met een laag voltage. Voor de professionele gebruiker zijn er machines met hogere voltages en sterkere motoren.

Accu’s & acculaders

Het accu tuingereedschap van De Boer wordt in het ene geval met accu en lader geleverd en in het andere geval zonder. Het kan voorkomen dat een lader verdwijnt of dat een accu zijn vermogen kwijtraakt. Wij zijn er om jouw accugereedschap weer goed  te laten werken. In ons ruime assortiment vind je diverse accu’s en laders die ervoor zorgen dat jouw gereedschap weer optimaal werkt. Het is belangrijk om een accu of lader aan te schaffen die compatibel is met de machine die je gebruikt. Een groot voordeel van onze accu’s en laders is dat deze voor verschillende machines te gebruiken zijn waardoor je ze kunt combineren. Bekijk ons assortiment met accu’s en acculaders via onze website!

Accu kettingzagen

Één van onderdelen van het accu tuingereedschap van De Boer is de accu kettingzagen. Deze kettingzagen zijn snoerloos waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt met de machine ten opzichte van een elektrische kettingzaag. Daarnaast maken accu kettingzagen veel minder geluid dan een kettingzaag op benzine. Heb je vragen over een kettingzaag? Stel gerust je vraag online of kom langs in onze winkel.

Accu grasmaaiers

Met een accu grasmaaier maai je jouw gras snel en eenvoudig. Met grasmaaiers op accu manoeuvreer je gemakkelijk over het gazon aangezien er geen snoeren in de weg liggen. Daarnaast maakt een accu grasmaaier minder lawaai en bevordert hij het milieu. De accu’s van deze maaimachines zijn erg sterk en gaan daardoor geruime tijd mee. Als een accu voor het maaien goed is opgeladen kun je zeer eenvoudig je hele gazon maaien zonder dat de accu leeg gaat. Het is wel belangrijk om na het maaien de accu aan de oplader te zetten,zodat je hem de volgende keer met het volle vermogen kunt gebruiken.

Accu bladblazers

Accu bladblazers zorgen ervoor dat je zonder kabels en brandstof eenvoudig jouw terras of oprit bladerenvrij maakt. Ook het geluid is aanzienlijk minder dan een bladblazer die op benzine werkt. In ons assortiment vind je bladblazers van verschillende merken en met verschillende vermogens. Kies een passende bladblazer voor de omvang van jouw tuin. Zo zorg je ervoor dat je geen onnodige dure aankoop doet en je wel je tuin schoon kunt houden. De accu bladblazers van De Boer Drachten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden zo snel mogelijk bij jouw bezorgd!

Accu heggenscharen

Iedereen heeft wel eens last van snoeren of kabels tijdens het snoeien met een heggenschaar. Met een accu heggenschaar is dit probleem volledig verholpen waardoor je gemakkelijk kunt bewegen en je hierdoor meer vrijheid hebt. Een accu heggenschaar is licht van gewicht waardoor je voor een langere tijd kunt snoeien. De accu heggenscharen van De Boer zullen geen probleem hebben met het snoeien van kleine en middelgrote heggen. Als je deze heggenscharen voor een zware klus gaat gebruiken kan het zijn dat het niet helemaal bevalt. Wij raden aan voor grote of zware klussen een accu heggenschaar te gebruiken met een groot vermogen of een heggenschaar op benzine of elektriciteit!

Accu bos- & kantenmaaiers

Ook als het gaat om bos- en kantenmaaiers beschikken wij over varianten met een accu. Deze accu’s zijn ook  los verkrijgbaar, maar zijn in sommige gevallen ook meegeleverd bij de bos of kantenmaaier. Deze tuinmachines zorgen ervoor dat je veel bewegingsvrijheid hebt en ze zijn beter voor het milieu. Het vermogen van de ene maaier is anders dan de andere. Als je bezit over een grote tuin is het handig om een maaier aan te schaffen met een hoger vermogen om zo te zorgen dat je tijdens het werk geen last hebt van een lege accu. Het vermogen kun je dus vergelijken met de omvang van je tuin of oppervlakte. Bestel vandaag jouw accu tuingereedschap en ontvang je gereedschap morgen al in huis!

Onderhoud aan je accu tuingereedschap

In Drachten hebben we bij onze megastore waar we accu tuingereedschap verkopen ook een werkplaats. Onze monteurs staan hier voor je klaar om waar mogelijk alle machines te repareren. Voor onderhoud en reparaties ben je dus bij De Boer ook van harte welkom. Veel garantiereparaties kunnen wij gewoon hier in de werkplaats uitvoeren. Als je niet in staat bent om langs te komen, dan kunnen wij ook de machines afhalen en weer bij je terugbrengen na de reparatie.

Wij zijn al meer dan 85 jaar expert in ons vakgebied en bieden alles voor de veehouder, boer, klusser, hobbyist, tuinier of elke andere doe-het-zelver. In Drachten vindt u onze megastore waar je het assortiment kunt komen bekijken. Je kunt dus bij ons zowel online bestellen als hier in de winkel. Een online bestelling kunnen we bezorgen, of we zetten deze voor je klaar om af te halen.  Bestel vandaag nog je accu tuingereedschap, dan heb je het morgen al in huis!

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw