menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Tuin & park

Tuin en park

Tuin en Park

De Boer Drachten is de specialist op het gebied van Tuin en Park. In ons assortiment vindt u niet alleen vertrouwde en bekende machines, maar ook de innovaties op het gebied van tuin en park machines. Ons assortiment is de thuisbasis voor elke hovenier én ideaal voor thuisgebruik. In ons assortiment vindt u de beste merken, zoals Stihl, Stiga, Alpina, Viking, Honda, Shibaura en nog veel meer. Onze deskundige medewerkers, kunnen u uitstekend helpen bij het uitzoeken van de best passende machine voor uw situatie.

Lees meer...
machines nieuw2
terras2
afrastering3
bestrijdingsmiddelen

Alles voor hovenier en thuisgebruiker

In ons assortiment tuin en park machines, vindt u alles wat u nodig heeft. Grasmaaiers, kettingzagen, heggenscharen, trilplaten, houtklovers en nog veel meer. Ons assortiment is de grootste in Noord-Nederland. In onze winkel kunt u alle voorraadmodellen bekijken en kunnen onze medewerkers u uitgebreid uitleg geven over de machines. Ook kunnen we uw defecte machine repareren, in onze werkplaats die gespecialiseerd is in tuin en park machines. Voor de hovenier bieden wij ook een breed assortiment goedgekeurd klimmateriaal, voor veilig werken op hoogte. In ons assortiment vindt u ook beschermende kleding, valhelmen, zaagbroeken en nog veel meer.

Toebehoren

Naast de machines zelf, kunt u ook bij ons terecht voor alles wat erbij komt kijken. Van brandstof en olie tot en met snijgarnituur, kettingen en accu’s. Ook losse onderdelen zijn op aanvraag te leveren. Ons assortiment brandstoffen bestaat alleen uit de beste merken, zoals Aspen of Stihl.

Overige

Voor het onderhoud van uw tuin kan het ook zijn dat u afrasteringsmateriaal nodig heeft, bijvoorbeeld voor het maken van een erfafscheiding, zoals een schutting. Ook daarvoor bieden wij u een compleet assortiment. Als de tuin klaar is, is er niets lekkerder dan er samen van genieten tijdens een heerlijke barbecue!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw