menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Bosbouwartikelen

Bosbouwartikelen

Bosbouwartikelen zijn producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de professionele bosbouwsector. Van kettingzagen en bijlen tot schoffelmessen en zaagbladen, bij ons vind je alle benodigdheden om jouw bosbouwwerkzaamheden efficiënt en veilig uit te voeren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kettingzaag voor jouw professionele bosbouwbedrijf of een vervangend zaagblad voor je huidige gereedschap, wij hebben wat je zoekt. Bekijk onze selectie van bosbouwartikelen en bestel vandaag nog om jouw werkzaamheden te vergemakkelijken en te verbeteren! Lees meer...

Bosbouwartikelen, alles wat je moet weten

Bosbouwartikelen zijn te onderscheiden in verschillende categorieën. Denk hierbij aan producten welke nodig zijn om te snoeien, om te planten en om mee te onderhouden. Bij de Boer  vind je een compleet assortiment. Naast de grote verscheidenheid in artikelen, hebben wij ook nog eens veel merken in ons aanbod. Denk hierbij aan producten van Gardena, STIHL en Stiga. Bekijk alles in ons assortiment met bosbouwartikelen.

Verschillende soorten bosbouwartikelen

Bij de Boer vind je verschillende soorten bosbouwartikelen. Wij hebben de juiste gereedschappen en accessoires voor iedere klus.

Brandstoffen en jerrycans

Voor de vele bosbouwartikelen is vaak brandstof of olie nodig. Bij de Boer hebben we een ruim assortiment met verschillende soorten. Denk hierbij aan STIHL motomix, Aspen benzine, brandstoffen, gassen en meer. Voor de bosartikelen raden wij ook aan te kijken naar olie en smeermiddelen. Hiermee kunnen ze worden onderhouden. Zo gaan de gereedschappen nog langer mee!

Bosmaaiers en toebehoren

In onze categorie met bosbouwartikelen mogen kantenmaaiers, grastrimmers en bosmaaiers natuurlijk niet ontbreken. Afhankelijk van het motorvermogen en het snijgereedschap zijn de mogelijkheden uiteenlopend: van maaien langs grasperken tot het rooien van dicht struikgewas. Ongeacht of je een particuliere of professionele gebruiker bent en welke aandrijving je ook kiest, je vindt binnen het ruime assortiment van de Boer online en in de winkels!

Kettingzagen en toebehoren

Wanneer je veel bomen hebt in je tuin dan is er één bosbouwartikel welke je móet hebben, een kettingzaag. Wij hebben ze zowel op benzine, met accu of elektrisch ruim op voorraad. Snoei je vooral in de hoogte? Bekijk dan in ons aanbod de hoogsnoeiers. Vergeet ook de accessoires, extra zaagkettingen en zaagbladen niet!

Drukspuiten en toebehoren

Een drukspuit mag niet ontbreken wanneer je in de tuin bezig bent. Niet alleen kan je de drukspuit besproeien, ook kan je er mee bestrijden. Wij hebben verschillende drukspuiten in ons assortiment met bosbouwartikelen. Bedenk van te voren graag de mogelijkheden waarvoor je de drukspuit wil gebruiken. Ben je een professional dan zal je hem waarschijnlijk veel gebruiken voor

Onkruidbestrijding

Onkruidbestrijdingsmiddelen hebben we bij de Boer Drachten zowel voor de particulier als professionele gebruiker. Ook wanneer je op zoek bent naar bosbouwartikelen mag onkruidbestrijding niet ontbreken. Door onkruid te bestrijden zorg je er juist voor dat andere bomen en planten meer ruimte krijgen om te groeien en bloeien. Bekijk nu ons ruime assortiment met bestrijdingsmiddelen.

Kloofgereedschap en machetes

Wanneer je het bos in gaat mag een bijl of machete niet ontbreken. In het ruime assortiment van de Boer vind je kloofbijlen, hakbijlen en bosbijlen terug. Voordat je aan de slag gaat met de bijl is het dus belangrijk om na te denken waarvoor je de bijl wil gebruiken. Gebruik je de bijl vaak? Vergeet dan niet om goed na te denken over het slijpen.

Grondboren

De grondboren in het assortiment van de Boer zijn krachtig, snel en leveren sterke prestaties. De grondboor is een bosbouwartikel welke niet mag ontbreken, zeker wanneer je vaak bezig bent met aanplanten. In ons aanbod vind je voornamelijk boren van STIHL, LUMAG en De Wit terug.

Spades

Wat ook aan te raden is, is een bats of spade. Bij de Boer kan je kiezen uit verschillende soorten. Niet alleen verschilt het merk, ook de lengte en de vorm van de bats of spade kan anders zijn. Ga er in het bos opuit met een van de spades en plant nieuwe bomen. Graaf daarnaast ook ongewenst groen uit.

Landmeters

Wanneer je gebieden, oppervlakten of terreinen in kaart moet brengen, kan een landmeter niet ontbreken. De landmeter meet vaak nauwkeurig hoe groot alles is. De ingewonnen informatie, verkregen met de meter, kan verwerkt worden tot exacte geo-informatie.

Holsters

Heb je de bosbouwartikelen uit ons assortiment kunnen vinden? Dan is het tijd om te kijken naar de juiste accessoires. Een holster is een hele belangrijke. Hierin kan je gemakkelijk kleine gereedschappen opbergen. Denk hierbij aan messen of snoeischaren. Heb je groter gereedschap nodig in het bos? Bekijk dan ook eens een spijkerschort of gereedschapsgordel.

Boombanden

Ben je van plan om bomen te planten? Dan is het aan te raden om ook naar boomband te kijken. Boomband zorgt er voor dat de boom in de juiste stand blijven groeien. Daarnaast zorgen ze ook voor een stukje stevigheid, zeker tijdens stormachtige weersomstandigheden. Naast het gebruik van de banden kunnen ook bamboestokken, binddraad, tonkinstokken en meer worden gebruikt.

Markeergereedschappen

Je bent het vast wel eens tegengekomen, markeringen op bomen. Door een boom te markeren weet je welke wel kan blijven staan, of juist niet. Bij de Boer hebben we verschillende markeringsmaterialen zoals krijt, markeerstiften, potloden en meer in ons aanbod. De bekende merkkrijten in ons aanbod zijn onuitwisbaar en geschikt om buiten te gebruiken.

Waarschuwingsborden

Waarschuwingsborden zijn ongelofelijk belangrijk in situaties waar gevaar dreigt of dreigt te ontstaan. In een bosrijke omgeving kunnen deze situaties ook voorkomen. Plaats bijvoorbeeld een bordje van wegverkeer wanneer je in het bos voertuigen gebruikt. Zet pionnen neer zodat mensen niet onder een boom lopen die je aan het snoeien bent.

Bosbouwartikelen kopen

Bosbouwartikelen koop je natuurlijk bij de Boer in Drachten en Hazerswoude-Dorp. Je bent verzekerd dat wij zorgen voor de betere keuze voor buiten. In ons uitgebreide assortiment vind je de gereedschappen die je nodig bent, voor de kwaliteit waar je naar op zoek bent. Bekijk, vergelijk en bestel online al de benodigde artikelen voor jouw bosbouw werkzaamheden.

Vind je het lastig om digitaal een keuze te maken? Dan ben je welkom in onze vestigingen in Drachten en Hazerswoude-Dorp. Ons deskundig personeel helpt je graag verder met al je vragen. Daarnaast heb je in onze winkels ook de mogelijkheid om de producten in het echt te bekijken.

Woon je niet in de buurt van Drachten of Hazerswoude-Dorp? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan je telefonisch en per mail graag te woord en voorzien je van gewoon goed advies. Bij de Boer Drachten ben je zeker dat je goed slaagt voor de bosbouwartikelen. 

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw