menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Cursussen

Licentie gewasbescherming

Cursus van De Boer

Bij De Boer Drachten kunt u cursussen volgen om professioneel gebruik te mogen maken van bijvoorbeeld gewasbeschermingsmiddelen en ongediertebestrijdingsmiddelen. Deze cursussen zijn verplicht in Nederland om bepaalde middelen te mogen gebruiken. De Boer Drachten biedt diverse mogelijkheden aan om uw spuitlicentie te halen of te verlengen.

 

Wij zullen in het najaar weer nieuwe cursusdata bekend maken.

0 artikelen gevonden
Sorteer op:

Er zijn geen artikelen gevonden

Vergelijken (0)

Cursusaanbod

Licentie 1 Basiscursus

De licentie 1 is het basisbewijs uitvoeren gewasbescherming. Deze licentie is nodig voor de aanschaf, toepassing en opslag van gewasbeschermingsmiddelen. De cursus leert u alles over omgang met bestrijdingsmiddelen, van herkenning tot gebruik van PBM's. Na licentie 1 zijn er nog diverse vervolgcursussen te volgen.

 

Verlenging veiligheid en techniek

Aanvullende cursus op Licentie 1. In deze module leert u alles over veilig gebruik van de bestrijdingsmiddelen. Hierbij komen de diverse PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) ook aan bod.

 

Verlenging bodemleven en teelt

Tijdens deze module voor gewasbeschermingsmiddelen wordt dieper ingegaan op het bodemleven en de teelt. Beide verlengingscursussen zijn ook samen te volgen in één cursus.

 

Kijk voor meer informatie over de licenties op de website van Bureau Erkenningen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw