menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Spuitlicentie

Spuitlicentie halen

Spuitlicentie halen

Bij De Boer is het mogelijk cursussen te volgen om licenties te krijgen voor professioneel gebruik van bijvoorbeeld gewasbeschermingsmiddelen en ongediertebestrijdingsmiddelen. Zo is het in Nederland verplicht om een cursus te volgen voor het gebruik van bepaalde middelen. De cursussen van De Boer zijn praktisch gericht en bij een aantal cursussen is het studiemateriaal en/of examen inbegrepen. Daarnaast heb je keuze uit een basiscursus of een verlengingsbijeenkomst voor je spuitlicentie.

Lees meer...
0 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Spuitlicentie cursussen

Basiscursus Spuitlicentie 1

Het basisbewijs uitvoeren gewasbescherming is nodig voor de aanschaf, toepassing of opslag van gewasbeschermingsmiddelen in de verschillende bedrijfstakken van de Nederlandse landbouw. In de cursus leer je alles over de omgang met bestrijdingsmiddelen, van herkenning tot gebruik van PBM's.

Het is een praktijkgerichte spuitlicentiecursus inclusief examen.

Cursus verlenging spuitlicentie veiligheid en techniek

Dit is een aanvullende cursus op licentie 1. In deze module leer je alles over het veilig gebruik van de bestrijdingsmiddelen. Hierbij komen de diverse PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) ook aan bod.

Spuitlicentie verlening bodemleven en teelt

Tijdens deze module voor gewasbeschermingsmiddelen wordt dieper ingegaan op het bodemleven en de teelt. Belangrijk om te weten is dat je deze cursus alleen kan volgen als je al in het bezit bent van de basiscursus licentie 1.

Cursus knaagdierenbestrijding

In de cursus knaagdierenbestrijding (ratten en muizen) worden de volgende punten behandeld: herkenning ratten en muizen, leefgedrag, werking middelen, veiligheid en omgeving en alternatieve bestrijdingsmethoden. Je kan deze cursus alleen volgen als je al in bezit bent van de basiscursus licentie 1.

Kijk voor meer informatie over de spuitlicenties op de website van Bureau Erkenningen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw