menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Garantie en reparatie

Bekijk hieronder alle meest gestelde vragen met betrekking tot garantie en reparatie.

Garantie:

Heb ik garantie op mijn artikelen?

Jazeker! Bij De Boer Drachten geldt de fabrieksgarantie op producten. Na ontvangst van u garantieaanvraag bekijken wij of de aanvraag binnen of buiten de garantie valt. Daarna nemen wij contact met u op. We bespreken met u de garantieaanvraag. U hoort van ons of de aanvraag binnen of buiten de garantie valt. Afhankelijk van uw artikel regelen we een reparatie of terugbetaling van het aankoopbedrag. Als het artikel niet gerepareerd kan worden of als de reparatie bijvoorbeeld niet onder garantie uitgevoerd kan worden, informeren wij u binnen 21 dagen over een verdere afhandeling.


Rechtstreekse garantie aanvraag

In een aantal gevallen vraagt de leverancier om een rechtstreekse garantie aanvraag. Helaas zijn wij hier genoodzaakt u voor een garantie aanvraag door te verwijzen naar de leverancier. Dit geldt voor artikelen van Intex, Bestway, Salta en EXIT. Bekijk hier hoe u een aanvraag kunt indienen.


Hoe vraag ik garantie aan?

Stap 1: Omschrijf zo uitgebreid mogelijk de oorzaak van de garantieaanvraag in een e-mail.

Stap 2: Voeg afbeeldingen toe in de e-mail.

Stap 3: Mail de garantieaanvraag naar info@deboerdrachten.nl.

Stap 4: Vervolgens nemen we na twee werkdagen contact met u op over het vervolg. Afhankelijk van uw artikel regelen we een reparatie of terugbetaling van het aankoopbedrag.


Hoelang geldt de garantie?

Dat hangt van het artikel af. De fabrieksgarantie verschilt per fabrikant. Hoelang die duurt, ziet u in de documentatie van het artikel.


Ik heb een zwembad gekocht, hoe zit het met de garantie?

Het kan voorkomen dat een artikel kapot gaat. Dit is uiteraard zeer vervelend. Volg onderstaande stappen en dan weet u direct hoe het zit met de garantie:

Stap 1: Controleer het merk van uw zwembad.

Stap 2: Is het zwembad van het merk INTEX of Bestway? De service van deze merken loopt niet via ons, maar via de leveranciers zelf.

Stap 3: Neem contact op met de desbetreffende leveranciers:


INTEX: Via deze link neemt u contact op met INTEX. INTEX vindt het belangrijk de kwaliteit van haar producten streng te bewaken en heeft er daarom voor gekozen om zelf de garantieverzoeken m.b.t. defecte producten af te handelen.

Bestway: Via deze link neemt u contact op met Bestway.Reparatie:

Hoelang duurt de reparatie?

Ons streven is om dit zo snel mogelijk te laten verlopen.Staat uw vraag er niet tussen?
Ga dan terug naar de klantenservice pagina voor alle onderwerpen of neem contact op met de klantenservice:

Tel.       0512 51 82 05
Mail.     info@deboerdrachten.nl

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw