menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Touwen

Touw

Touw, draad, lijn en koord kunnen in allerlei soorten besteld worden bij de Boer Drachten. De meeste touwen zijn op klos of rol te bestellen per 10, 50 of zelfs 100 meter. Ideaal voor professionele toepassingen op het water, landbouw, hobby en meer. De touwen van De Boer zijn sterk, flexibel en breed toepasbaar.

41 artikelen gevonden
Sorteer op:
Nylonkoord gevlochten wit 100 meter
Nylonkoord gevlochten wit 100 meter
vanaf  € 3,00 (per rol)
Watersporttouw Eurosheet Pol 100-200 meter
Watersporttouw Eurosheet Pol 100-200 meter
vanaf  € 89,32 (per 200 meter)
Vergelijken (0)

Touw kopen

Touw wordt meestal gebruikt voor het vastbinden van zaken. Wilt u planten of bomen vastbinden om de groei te begeleiden, kunt u beter gebruik maken van binddraad en boomband. Dit is stevig en remt de stimuleert de groei in de juiste richting in combinatie met een tuinpaal, of bamboestokken.

 

Soorten touw

Touw is verkrijgbaar is veel verschillende soorten, kleuren en materialen. In ons assortiment zit onder andere henneptouw, Manilla touw, PP touw, , nylon touw en meer. De lengtes variëren van 2 tot 500 meter. Ook hebben we fluoriserend touw, oranje touw en metseldraad.

 

Andere mogelijkheden

Om zaken vast te binden hebben we niet alleen touw in ons assortiment. Ook bieden wij een breed assortiment kettingen, schakels, staaldraad in allerlei formaten en diktes en natuurlijk bevestigingsmaterialen, zoals schroeven en bouten. Bent u op zoek naar een tijdelijk fixatie? Dan is een Tyrip of tape ook een goede oplossing.

 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw