menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Fietsaccessoires in Drachten

Ben je op zoek naar fietsaccessoires? Dan ben je bij De Boer Drachten aan het juiste adres. De Boer Drachten heeft een grote fietsafdeling met mooie en praktische fietsaccessoires van de merken Basil, New Looxs, Simson en meer! Bekijk hier ons aanbod met fietsaccessoires.

Lees meer...

Fietsaccessoires in Drachten

De Boer Drachten biedt een complete fietsenafdeling aan. Naast verschillende fietsen, zowel wél als niet elektrisch, zijn er ook verschillende fietsonderdelen en fietsaccessoires te vinden. We hebben een groot assortiment van fietsbanden, fietsbellen, fietsmanden en kratten, remmen en meer. Ook wanneer uw fiets een servicebeurt of reparatie nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

Online fietsaccessoires kopen

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om onze uitgebreide showroom te bezoeken kunt u de fietsaccessoires ook online bestellen. Via onze website kunt u gemakkelijk de fietsaccessoires bestellen en betalen. Wanneer u voor 20:00 uw bestelling plaatst heeft u meestal het product de volgende dag al in huis! Heeft u toch nog vragen over de fietsaccessoires welke u wil bestellen? Dan staat onze klantenservice voor u klaar. Zij kunnen u telefonisch van advies voorzien. Zo krijgt u, ook op afstand, de service van De Boer.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw