menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Biofood - BF Petfood

Biofood - BF Petfood

Steeds meer mensen met een hond of kat kiezen voor natuurlijke producten vanwege een groeiende bewustwording voor dier en milieu. Met BIOFOOD kies je voor natuurlijke producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding voor jouw hond en kat. BIOFOOD is marktleider op het gebied van smaakvolle en gezonde schapenvet producten voor honden. Naast hoogwaardige natuurlijke kwaliteitsvoeding heeft BIOFOOD haar eigen natuurlijke, smaakvolle en aanvullende verzorgingsartikelen, waaronder vetten, supplementen, snacks en tabletten maar ook natuurkruiden en kauwkluiven.

Lees meer...

Alles van BF Petfood

Biofood diervoeding

Biofood is droogvoer van topkwaliteit, van Nederlands fabricaat. Het wordt geproduceerd in Drachten, Friesland. Het voer is geschikt voor een diversiteit aan rassen, en is gemaakt zonder kunstmatige additieven. Het voer is zorgvuldig samengesteld en geeft je dier alle essentiele voedingsstoffen die het dagelijks nodig heeft. Biofood heeft voeding voor honden en katten, met speciaal voer voor jonge en oude dieren.

 

Biofood Hondenvoer

Biofood Hondenvoer komt in diverse smaken, die je hond allemaal lust! Zo is er kip, rund, wild en zalm. Het voer wordt gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen. Het is een holistisch product, ideaal voor een evenwichtig dieet voor uw hond! Biofood hondenvoer kent een hoog “acceptatiegehalte”, oftewel, veel dieren eten het graag.

BF Petfood

Sinds 2022 is het merk Biofood grotendeels aangepast naar BF Petfood. De producten die je voorheen zocht van Biofood zullen langzaam gaan veranderen naar het merk BF Petfood. Slechts een kleine selectie zal gevoerd blijven woden onder het merk Biofood.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw