menu
  • excl.
  • incl.
BTW

EUROM Badkamerkachel kopen? - De Boer

EUROM Badkamerkachels

Meer warmte en comfort in jouw badkamer met EUROM Badkamerverwarming.

In de zoektocht naar de perfecte badkamerkachel sta je voor verschillende overwegingen. De EUROM badkamerkachels bij De Boer bieden diverse badkamerkachelopties in uiteenlopende prijsklasses. Zo is badkamerverwarming voor iedereen haalbaar! Bekijk hieronder ons volledige assoritment en vind de badkamerverwarmingsopties die het beste bij jouw wasruimte past.

Lees meer...
17 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Wat is badkamerverwarming?

Bij De Boer bieden wij diverse badkamerkachels aan van het topmerk EUROM. Maar wat is dat nou precies, badkamerverwarming? En wat zijn de voordelen van het verwarmen van jouw badkamer?

Waarom een Badkamerkachel?

Een badkamerkachel kan een fantastische en verrijkende toevoeging zijn aan jouw badkamer. Het verwarmen van je badkamer met zo'n speciale kachel brengt namelijk een boel comfort en zelfs functionaliteit met zich mee! Hier zijn enkele redenen waarom je zou kunnen overwegen een badkamerkachel aan te schaffen:

  • Comfortabele Warmte: Niets is zo aangenaam als een warme badkamer, vooral in de koude seizoenen. Een badkamerkachel zorgt voor een comfortabele temperatuur tijdens je ochtendroutine, waardoor je het een stuk makkelijk en aangenamer maakt om je dag schoon te beginnen of af te sluiten.
  • Praktische voordeeltjes: EUROM biedt sierradiatoren die functioneren als handdoekrekken, of warmtepanelen met handdoekopties, waardoor je handdoeken altijd warm en klaar voor gebruik zijn. of een infraroodpaneel achter een badkamerspiegel. Een praktische en luxe toevoeging aan jouw badkamer dus!

EUROM Badkamerkachels bij De Boer

Bij De Boer begrijpen we dat iedere badkamer een haalbare verwarmingsoplossing verdient. Daarom bieden we een aantal badkamerkachels van EUROM uit verschillende prijsklassen aan.

Naast verschil in prijs, zit er ook een groot verschil in de vormgeving en functionaliteit van de badkamerkachels van EUROM. De volgende varianten zijn opgenomen in het EUROM assortiment van De Boer:

  • Sierradiatoren: Ideaal voor liefhebbers van stijl en functionaliteit. Deze radiatoren bieden niet alleen warmte, maar ook een plek om je handdoeken op te hangen.
  • Infraroodpanelen: Innovatieve verwarmingsoplossingen die zowel de ruimte verwarmen als dienen als handdoekrekken. Efficiënt en ruimtebesparend.
  • Infraroodpaneel met spiegel: De perfecte combinatie van praktische functionaliteit en comfort: door een warmtepaneel achter een spiegel te plaatsen, neemt je infraroodpaneel geen verder onbruikbare ruimte in beslag.

Welke Badkamerkachel past bij mij?

Om de juiste keuze te maken, overweeg de volgende factoren:

  • Grootte van de Badkamer: Kies een kachel die voldoende capaciteit heeft voor de grootte van jouw badkamer. De verwarmingscapaciteit vind je op de productpagina's of in het filter op deze pagina.
  • Functionaliteit: Heb je behoefte aan extra functionaliteiten zoals handdoekrekken of geautomatiseerde verwarming? Bekijk onze kachels en zie of er één tussen zit die voldoet aan jouw persoonlijke wensen.
  • Energiezuinigheid: Als je vaak een raam open hebt staan in jouw badkamer, bekijk dan of de kachel naar jouw keuze een automatische aan- en uitschakelaar heeft! Hiermee verwarmt jouw badkamerkachel automatisch en alleen als het nodig is.

Kachels en verwarmingen bij De Boer

Bij De Boer staan we online en in onze winkels klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte badkamerkachel te vinden. Meer weten over de verwarmingsopties van De Boer of EUROM? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw