menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Gezondheid

Gezondheid

De gezondheid van koeien en kalveren is van groot belang voor de veehouderij. Gezonde dieren zijn niet alleen belangrijk voor de productiviteit en winstgevendheid van de boerderij, maar ook voor het welzijn van de dieren zelf. Bij De Boer is er een breed assortiment beschikbaar om de gezondheid van deze dieren optimaal te houden. Dit aanbod bestaat uit geneesmiddelen, bolussen en supplementen, veterinair gereedschap en geboorte hulpmiddelen. Dit alles zorgt voor een optimale gezondheid van koeien en kalveren. Bekijk hieronder ons gehele assortiment en kies de juiste gezondheidsartikelen voor jouw dieren!

Lees meer...

Geneesmiddelen

Bij De Boer zijn er diverse geneesmiddelen verkrijgbaar om de gezondheid van koeien en kalveren te waarborgen. Het assortiment bestaat uit allerlei artikelen die hulp bieden tegen verschillende aandoeningen zoals diarree, melkziekte, wonden, vitaminetekorten en ontstekingen. Dit zijn veelvoorkomende problemen bij rundvee en dient opgelost te worden voor een optimale gezondheid van je dieren. Het is hierbij belangrijk om de juiste artikelen aan te schaffen voor je vee. De verschillende geneesmiddelen zijn namelijk niet voor ieder dier te gebruiken. Lees de beschrijving dus goed door en dan zal de gezondheid van je dieren weer verbeteren!

Bolussen en supplementen voor koeien en kalveren

Bij De Boer vind je een breed assortiment aan bolussen en supplementen om de gezondheid van koeien en kalveren op peil te houden. Deze producten dragen bij aan een optimale gezondheid en voorkomen gezondheidsproblemen. In ons assortiment vind je verschillende categorieën als het gaat om bolussen en supplementen. Deze zijn hieronder verder toegelicht:

  • Likstenen en mineralen: deze producten bieden koeien en kalveren extra mineralen en sporenelementen die belangrijk zijn voor een goede gezondheid. De likstenen zijn gemakkelijk te gebruiken en zorgen voor een continue aanvulling van mineralen.
  • Voedingssupplementen: deze poeders of vloeistoffen kunnen aan het voer worden toegevoegd en dragen bij aan een gezonde darmflora en een sterk immuunsysteem. Ze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet om de weerstand van koeien en kalveren te verhogen.
  • Mineralenbolussen: deze bolussen worden in de maag van het dier geplaatst en lossen langzaam op. Ze bieden een langdurige aanvulling van mineralen en sporenelementen en kunnen bijvoorbeeld worden ingezet om tekorten aan te vullen.

Veterinair gereedschap

Bij De Boer vind je ook een ruim assortiment aan veterinair gereedschap om de gezondheid van koeien en kalveren te waarborgen. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je op een verantwoorde manier met de gezondheid van je dieren omgaat. Ons assortiment omvat onder andere injectiespuiten en -injectienaalden, drenchers, pillenschieters en uierbranders. Het gebruik van veterinair gereedschap is essentieel om de gezondheid van koeien en kalveren te waarborgen. Bij De Boer vind je een ruim aanbod van deze producten om de gezondheid van je dieren op een verantwoorde manier te kunnen verzorgen.

Geboortehulpmiddelen

Bij De Boer vind je ook een uitgebreid assortiment aan geboortehulpmiddelen voor kalveren. Het aanbod varieert van veeverlossers tot armhandschoenen en een keizersnedebox. Deze hulpmiddelen zijn essentieel om ervoor te zorgen dat de bevalling van een kalf soepel verloopt en dat het kalf gezond ter wereld komt. De producten zijn van hoge kwaliteit en bieden de benodigde ondersteuning bij de geboorte van kalveren. Met de geboortehulpmiddelen van De Boer ben je verzekerd van een veilige en succesvolle bevalling van jouw kalveren.

Gezondheid van koeien en kalveren bij De Boer

Bij De Boer staat de gezondheid van koeien en kalveren voorop. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan geneesmiddelen, bolussen en supplementen, geboortehulpmiddelen en veterinair gereedschap om ervoor te zorgen dat jouw dieren gezond blijven en optimaal presteren. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden ondersteund door ons team van deskundige vertegenwoordigers. Zij staan klaar om jou te voorzien van het beste advies en eventueel te helpen bij het plaatsen van een bestelling. Neem bij vragen gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw