menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Elektrische voertuigen

elektrische accu voertuigen

Elektrische voertuigen

Een elektrische kinderauto is al leuk voor kinderen vanaf 2/3 jaar. De elektrische voertuigen in ons assortiment zijn van het bekende Italiaanse merk Peg Pèrego. Dit merk staat voor een hoge kwaliteit en staat bekend om de gedetailleerde uitvoering van de auto’s, tractors en motoren in het assortiment.

Wordt het een traptrekker, of toch een elektrische John Deere, met radio?

31 artikelen gevonden
Sorteer op:
Peg Pérego Gator HPX Wiel
Peg Pérego Gator HPX Wiel
vanaf  € 16,49 (per stuk)
actie
Step 2 Victor Veilig
Step 2 Victor Veilig
€ 40,83 € 37,07 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Elektrische auto's

Het belang van het Voltage

Het voltage is een van de belangrijkste eigenschappen van de elektrische auto voor uw kind. In ons assortiment zitten voertuigen met een accu van 6 Volt, 12 Volt of 24 Volt. De hoogte van het voltage bepaald de snelheid én de kracht van de motor. Zo gaat een 6 Volt auto bijvoorbeeld rond de 3 km/u en is daarmee ideaal voor kinderen vanaf 2/3 jaar. een 12 Volt auto kan al 6 km/u. Ook kan een 12 Volt voertuig beter omgaan met oneffen terrein. Een 6 Volt is meer geschikt voor verharde wegen. Een 24 Volt voertuig is behoorlijk krachtig en kan over behoorlijk oneffen terrein heen rijden. De voertuigen van 12 of 24 Volt beschikken ook nog eens over 2 versnellingen (half en vol vermogen) én een achteruitversnelling.

 

De voertuigen

In ons assortiment zitten de coolste motoren, scooters, jeeps en tractors. De voertugien van Peg Pèrego zijn voorzien van de mooiste details. Zelfs een Gator met 4x4 aandrijving is gewoon uit voorraad leverbaar! Ook kunt u terecht voor de diverse accessoires en toebehoren, zoals de bijbehorende accu’s en laders.

 

De specialist in buitenspeelgoed

Voor buitenspeelgoed bent u bij de Boer Drachten aan het juiste adres. Naast deze stoere elektrische voertuigen bieden wij ook een breed assortiment Intex Zwembaden en spa’s, Trampolines van Salta, Berg en Exit, houten speelhuisjes, Lego, Bruder, Siku en nog veel meer!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw