menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Trampoline onderdelen

Toebehoren Trampolines de Boer Drachten

Trampoline Onderdelen

Bent u op zoek naar losse trampoline onderdelen? Hiervoor bent u bij de Boer Drachten aan het juiste adres. Bij schade of slijtage kunt ons uitgebreid assortiment onderdelen bekijken en online bestellen. U kunt denken aan; veiligheidsnetten, beschermranden, afdekhoezen, veren, ladders een verankeringsset voor uw trampoline. Wij zorgen voor een snelle levering zodat u en uw kinderen optimaal kunnen genieten.

207 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Trampoline Onderdelen

Het is van cruciaal belang om regelmatig uw trampoline te controleren. U kunt dan kijken of er onderdelen versleten of defect zijn. Wanneer dit het geval is moeten de onderdelen worden vervangen of worden gemaakt. Ook het schoonmaken van de mat helpt om de levensduur van je trampoline te verlegen. Je kunt gebruik maken van een vochtige doek om het vuil te verwijderen en daarna weer afdrogen met een doek om te voorkomen dat de trampoline te glad is wanneer de kinderen weer willen springen.

 

Wat u ook kunt doen om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren is om ervoor te zorgen dat de trampoline goed en stormvast staat. Met een verankeringsset bent u daar goed bij geholpen. U zorgt er hiermee voor dat u trampoline goed en stabiel staat zodat hij niet weg waait en daarmee schade aanricht.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw