menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Suevia drinkbak kopen? Gratis verzending vanaf 75 euro

Suevia drinkbak

U kunt nauwelijks om een Suevia drinkbak heen als u een hoogwaardige drinkwatervoorziening voor dieren nodig hebt. Het merk Suevia is een bekende naam in de agrarische sector. Ook bij de Boer Drachten kunt u terecht voor Suevia waterbakken en onderdelen. Maak uw keuze en bestel uw nieuwe Suevia drinkbakken direct online!

Lees meer...
286 artikelen gevonden
Sorteer op:
Suevia Drinkbak (Kunststof) - Model 12 P
Suevia Drinkbak (Kunststof) - Model 12 P
vanaf  € 34,85 (per stuk)
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 19 R
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 19 R
vanaf  € 102,00 (per stuk)
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 25 R
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 25 R
vanaf  € 68,00 (per stuk)
Suevia Drinkbak (RVS) - Model 1200
Suevia Drinkbak (RVS) - Model 1200
vanaf  € 81,97 (per stuk)
Suevia Drinkbak (Kunststof met Beugel) - Model 16 P
Suevia Drinkbak (Kunststof met Beugel) - Model 16 P
vanaf  € 125,80 (per stuk)
Suevia Drinkbak (Kunststof met Beugel) - Model 18 P
Suevia Drinkbak (Kunststof met Beugel) - Model 18 P
vanaf  € 134,30 (per stuk)
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 370
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 370
vanaf  € 51,00 (per stuk)
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 375
Suevia Drinkbak (Gietijzer) - Model 375
vanaf  € 55,68 (per stuk)
Vergelijken (0)

Een Suevia drinkbak voor uw dieren

Loop een willekeurige veehouderij binnen en de kans is groot dat u minstens één Suevia drinkbak aantreft. In Nederland is Suevia een van de meest gekozen leveranciers als het gaat om drinkwatervoorziening voor vee.

Een groot deel van het aanbod is gemaakt voor de meest voorkomende boerderijdieren:

Waterbakken van Suevia voor gezonde dieren

Een goede drinkwatervoorziening vormt de basis voor gezonde dieren. Het is een mooi uitgangspunt bij de productie van drinkbakken. Elke Suevia drinkbak is met zorg geproduceerd met behulp van de beste machines en apparatuur. Het is dus niet gek dat de Suevia drinkbakken een veelgezien onderdeel is op een boerderij.

Om producten te verbeteren worden doorlopend innovaties op de markt gebracht. Denk daarbij aan innovatieve breektanks, pompen, opslagtanks en solar systemen.

Gietijzer, RVS en kunststof

Naast gietijzeren en RVS drinkbakken voor in de stal maakt Suevia ook kunststof waterbakken voor buiten. Verder zijn er bijvoorbeeld hoogwaardige kunststof weidedrinkbakken, die ervoor zorgen dat de dieren ook buiten makkelijk kunnen drinken.

De drinkbakken zijn speciaal ontworpen om verspilling van water te voorkomen. Hiervoor zijn slim functionerende ventielen en vlotters ontwikkeld.

Exemplaren die gemaakt zijn voor muurbevestiging zijn makkelijk te monteren. Controleer bij het bestellen even of u nog specifieke onderdelen nodig heeft, dan kunt u die direct aan uw order toevoegen. Weet u niet zeker welke onderdelen u het beste bij de drinkbak kunt bestellen? Neem dan gerust contact op en wij kijken met u mee.

Onderdelen van Suevia

Na verloop van tijd is het natuurlijk mogelijk dat u een specifiek onderdeel voor uw Suevia drinkbak nodig heeft. De Boer Drachten helpt u daarbij met een groot assortiment, waarbij de meeste onderdelen uit voorraad leverbaar zijn.

Heeft u vragen over Suevia waterbakken of onderdelen? Onze specialisten helpen u graag. Kom langs bij onze winkel of bel tijdens openingstijden naar onze klantenservice of uw vertegenwoordiger. Een mail sturen mag natuurlijk ook!

Suevia drinkbak kopen

Suevia waterbakken zijn populair bij onze klanten. We proberen daarom zoveel mogelijk modellen doorlopend op voorraad te hebben. Voor de meeste producten geldt dat we de volgende dag al leveren als er op werkdagen voor 20:00 besteld wordt.

Weet u al wat u nodig heeft? Wacht dan niet langer en bestel nu uw Suevia Drinkbak!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw