menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Beschermzeil kopen? - Gratis verzending!

beschermzeilen

Beschermzeilen

Bent u op zoek naar een stevig beschermzeil of een kuilbeschermkleed? Dan bent u bij De Boer Drachten aan het juiste adres. Onze beschermzeilen zijn van uitstekende kwaliteit en gaan dan ook zeker 10 jaar mee. In ons assortiment zitten niet alleen de standaardmaten, maar ook veel minder standaard maten. Zo kunt u bij ons altijd een passend zeil vinden. Naast de standaard beschermzeil, hebben we ook een waterafstotend zeil. Deze is ideaal voor toepassingen zonder waterdichte folie. Beschermzeilen kunnen voor veel toepassingen worden gebruikt, waaronder de kuilbulten met gras of mais, ter extra bescherming van de landbouwfolie.

De Boer Drachten is dé specialist in alles wat met u voederwinning te maken heeft.

Lees meer...
14 artikelen gevonden
Sorteer op:
De Boer Beschermzeil - Groen (220 gr/m2)
De Boer Beschermzeil - Groen (220 gr/m2)
vanaf  € 187,50 € 132,35 (per stuk)
(5)
De Boer PolyTex 9,8 x 25 meter
De Boer PolyTex 9,8 x 25 meter
€ 378,31 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
De Boer PolyTex 12 x 25 meter
De Boer PolyTex 12 x 25 meter
€ 463,24 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
actie
Zandslurf met Handvat
Zandslurf met Handvat
vanaf  € 1,04 € 0,59 (per stuk)
(14)
De Boer Zandgevulde Waterdichte Zandslurf
De Boer Zandgevulde Waterdichte Zandslurf
vanaf  € 6,42 (per stuk)
(7)
actie
De Boer Kuilspanband - Breed
De Boer Kuilspanband - Breed
vanaf  € 54,98 € 46,67 (per stuk)
actie
Wandfolieklem Verend
Wandfolieklem Verend
vanaf  € 12,70 € 9,52 (per stuk)
De Boer FixTex klittenband
De Boer FixTex klittenband
€ 58,09 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Kuilkleden

Om uw kuil goed te beschermen, raden wij het gebruik van een beschermzeil aan. Hiermee wordt het kwetsbaardere landbouwfolie goed beschermt tegen o.a. vogels, die de folie kunnen scheuren. De beschermzeilen hebben een fijne maas en zijn bijzonder sterk. Bovendien kunt u ze vaker gebruiken en eventueel reinigen, door te vegen of schoon te spuiten met water.

Beschermzeilen vastleggen

Om uw beschermzeilen vast te leggen bieden wij ook ideale oplossingen. Hierbij kunt u denken aan spanbanden, maar ook zandslurven. In ons assortiment hebben wij niet alleen lege zandslurven, die u zelf nog kunt vullen met bijvoorbeeld grind, maar ook vulling voor de zandslurf. Een unieke vulling, gemaakt van een waterdichte PVC zeildoek, gevuld met zand, goed voor vele jaren gebruik.

Waterafstotende zeilen

Om uw voer, graan, stro- en hooibalen te beschermen hebben we ook een waterafstotend zeil in ons assortiment, in diverse maten. Deze heeft een hoge luchtdoorlatendheid en is maximaal scheurbestendig.

De specialist in voederwinning

In ons assortiment vindt u alles voor uw voederwinning. Van landbouwfolie tot beschermzeilen. Ook conserveringsmiddelen voor een optimale kuil, vindt u in ons assortiment. Bovendien hebben wij een groot assortiment cyclomaaiermessen, harktanden, pick-up tanden, cirkeltanden, schuddertanden en nog veel meer. 

Dé specialist voor de veehouder

In ons assortiment vindt de veehouder alles voor in en om zijn bedrijf. U kunt bij ons terecht voor afrastering,   kruiwagensgrasmaaiers, maar ook werklaarzen en overalls.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw