menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Ontvetter kopen? - Nu op voorraad!

Ontvetter

Een ontvetter is een chemisch product dat wordt gebruikt om vet en olie van oppervlakken te verwijderen. Het wordt vaak gebruikt in de industrie, bijvoorbeeld om machines en gereedschap te reinigen, maar ook in huishoudelijke setting, bijvoorbeeld om aangebrande pannen of vlekken op kleding te verwijderen of te ontvetten. Bij de Boer hebben we veel verschillende ontvetter schoonmaakmiddelen van de bekende merken zoals Agealube, MoTip en Kroon Oil. Het is belangrijk om de gebruiksaanwijzing van de schoonmaakmiddelen zorgvuldig te volgen, aangezien deze producten vaak giftig en brandbaar zijn. Het is ook aan te raden om handschoenen en eventueel een veiligheidsbril te gebruiken tijdens het werken met ontvetters, om huid- en oogirritatie te voorkomen. Heb je hier vragen over neem dan gerust contact op met de Boer en wij verschaffen je van het meest professionele advies op het gebied van ontvetter.

Lees meer...
8 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Alles over ontvetters

Een ontvetter wordt gebruikt voor het verwijderen van vet en olie van oppervlakken. Ze worden vaak gebruikt in de industrie, bijvoorbeeld om machines en gereedschap te reinigen. Dit is belangrijk omdat vet en olie de werking van machines en gereedschap kunnen verstoren en de levensduur ervan kunnen verkorten. Deze schoonmaakmiddelen helpen om deze vet- en olielagen te verwijderen, zodat de machines en gereedschappen weer goed kunnen functioneren. In sommige gevallen kan het gebruik van deze schoonmaakmiddelen worden vermeden door het te vervangen door natuurlijke alternatieven, zoals ontvetten met azijn of bakpoeder. Deze producten zijn vaak minder giftig en beter voor het milieu, maar kunnen in sommige gevallen minder effectief zijn in het verwijderen van vet en olie.

Ontvetters bij De Boer

De schoonmaakmiddelen in het assortiment van de Boer worden vaak gebruikt in huishoudelijke setting, bijvoorbeeld om aangebrande pannen te reinigen of vlekken op kleding te verwijderen. Sommige ontvetters zijn specifiek ontwikkeld voor deze doeleinden, bijvoorbeeld ontvettingsmiddelen voor huidsmeer of voor motorolie. Buiten de industriële en huishoudelijke toepassingen, worden deze middelen ook gebruikt in andere sectoren, zoals de scheepvaart, de luchtvaart, de landbouw en de auto industrie. In deze sectoren zijn deze middelen nodig om de werking van de machines en voertuigen te verzekeren en om te zorgen dat deze hygiënisch zijn.

In het kort zijn deze schoonmaakmiddelen chemische producten die worden gebruikt om vet en olie van oppervlakken te verwijderen. Ze worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, van industriële reiniging tot huishoudelijke taken en in andere sectoren. Het is belangrijk om te overwegen welk type het meest geschikt is voor de taak waarvoor het wordt gebruikt en de gebruiksaanwijzing op te volgen om de veiligheid van het product te verzekeren. Bekijk dus zorgvuldig ons ruime assortiment aan ontvetters.

De verschillende soorten ontvetters

Er zijn verschillende soorten ontvetters in het assortiment van de Boer, die elk geschikt zijn voor bepaalde toepassingen. Zo zijn er types op waterbasis, die biologisch afbreekbaar zijn en daarom minder schadelijk zijn voor het milieu. Deze types zijn vaak milder en daarom geschikter voor het verwijderen van vet van delicate oppervlakken, zoals huid of textiel. Ze zijn ook veiliger om te gebruiken, omdat ze minder giftig zijn en minder kans op brandgevaar hebben.

Ontvetters op basis van oplosmiddel

Er zijn ook types op oplosmiddelbasis, die vaak effectiever zijn in het verwijderen van hardnekkige vet- en olielagen, maar die wel giftig kunnen zijn en daarom met voorzichtigheid moeten worden gebruikt. Deze middelen werken door het oplosmiddel te laten reageren met het vet of de olie, waardoor het gemakkelijker wordt om het oppervlak te reinigen. Oplosmiddel ontvetters zijn vaak geschikt voor het verwijderen van vet van harde oppervlakken, zoals metaal of keramiek, maar kunnen schade toebrengen aan sommige materialen, zoals rubber of plastic.

Ontvetters voor bepaalde soorten vet of olie

Er zijn ook specifieke types voor bepaalde soorten vet of olie, zoals schoonmaakmiddelen voor motorolie of schoonmaakmiddelen voor huidsmeer. Deze producten zijn vaak specifiek ontwikkeld om deze soorten vet of olie efficiënt te verwijderen en kunnen in sommige gevallen effectiever zijn dan algemene types. Het is belangrijk om te overwegen welk type het meest geschikt is voor de taak waarvoor het wordt gebruikt. Bij het kiezen van een type is het ook belangrijk om te overwegen de veiligheid van het product en het milieu, en eventueel natuurlijke alternatieven te overwegen.

Gebruik de gebruiksaanwijzing bij ontvetters

Het is belangrijk om de gebruiksaanwijzing van de schoonmaakmiddelen zorgvuldig te volgen, aangezien deze producten vaak giftig en brandbaar zijn. Het is ook aan te raden om handschoenen en eventueel een veiligheidsbril te gebruiken tijdens het werken met ontvetters, om huid- en oogirritatie te voorkomen. Heb je hier vragen over neem dan gerust contact op met de Boer en wij verschaffen je van het meest professionele advies. Of kom langs een van onze winkels waar ons deskundig personeel voor je klaar staan bij al je vragen.

Ontvetter kopen bij de Boer

Ontvetter koop je natuurlijk bij de Boer Drachten! Bij de Boer hebben we veel verschillende schoonmaakmiddelen van de bekende merken zoals Agealube, MoTip en Kroon Oil. Heb je nog vragen over de verschillende soorten? Kom dan langs in een van onze winkels, hier is ons deskundig personeel aanwezig om jou van het beste advies te voorzien voor de ontvettingsmiddelen die jij nodigt hebt voor je specifieke schoonmaak klus of werkzaamheden! Bestel je online? Bestel dan voor 20:00, dan heb je naar verwachting de volgende dag de bestelling al in huis! Bestel je de schoonmaakmiddelen online dan zorgen wij voor een snelle levering. Je betaalt bij ons geen verzendkosten bij besteding vanaf 75 euro! Wacht dus niet langer en maak nu een keuze in het ruime assortiment van de Boer.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw