menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed

Buiten spelen met buitenspeelgoed is natuurlijk het leukste wat er is voor kinderen. Kinderen vervelen zich buiten nooit. Er is altijd wel iets te doen. Van voetballen in de tuin, spelen met waterspeelgoed, spelen in de zandbak tot spelen in de sneeuw met winterspeelgoed. Ontdek ons buitenspeelgoed assortiment met o.a. alles m.b.t. sport & spel, zand- en watertafels, zandbakken en winterspeelgoed. Neem een kijkje en laat je inspireren door ons leuke speelgoed speciaal voor buiten. Lees meer...

Sport & spel

Alles met sport en spelletjes vind je terug in deze categorie. Denk hierbij aan voetbaldoelen, pionnen, basketbal baskets, turnringen, polsstokken, nerfpistolen en nog veel meer. Laat je kinderen bewegen en spelen tegelijk. Ontdek onze sport & spel artikelen nu en laat je inspireren door de ruime keus!

Zand- en watertafels

Laat je kinderen lekker kliederen en spelen met een zand- en watertafel. Ontdek ons assortiment met zand- en watertafels met watertafels, zandtafels of een combinatie van beide. Bekende merken in ons assortiment zijn Step2, Exit Toys en AXI.

Zandbakken

Er is niks leukers dan lekker buiten spelen in de zandbak. Dit is gegarandeerd één van de favoriete speelplaatsen van elke peuter en kleuter. Laat je inspireren en bekijk onze zandbakken nu. Naast zandbakken vind je ook zandbakaccessoires in ons assortiment zoals natuurlijk zand, maar ook schepjes en emmers.

Winterspeelgoed

Speelgoed speciaal voor in de winter vind je in de categorie winterspeelgoed. Natuurlijk denk je nu direct aan sleeën, maar wij hebben ook schaatsen. Ontdek onze winter collectie en laat je inspireren. Voor de winter zit je goed bij De Boer Drachten.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw