menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zaagblad kopen? - Gratis verzending vanaf € 75

Zaagbladen

Zaagbladen zorgen voor de nauwkeurige geleiding van de zaagketting met een minimaal wrijvingsverlies. De twee basistypes Rollomatic en Duromatic zijn ontworpen voor verschillende behoeften en toepassingen. Rollomatic zaagbladen zijn uitermate geschikt voor een dagelijks gebruik.

27 artikelen gevonden
Sorteer op:
Stihl Zaagblad Rollomatic E 3/8"" P, 1,3 MM
Stihl Zaagblad Rollomatic E 3/8"" P, 1,3 MM
vanaf  € 36,36 (per stuk)
actie
Stihl Zaagblad Rollomatic ES 3/8"", 1,6 MM
Stihl Zaagblad Rollomatic ES 3/8"", 1,6 MM
vanaf  € 123,97 € 106,61 (per stuk)
Bahco Zaagblad 396-HP
Bahco Zaagblad 396-HP
€ 17,33 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Zaagblad kopen voor kettingzaag

Hieronder alle zaagblad specificaties:

Lichtgewicht geleiders
Stihl gaat consequent voor lichtgewicht, ook bij de geleiders. Kies tussen de E-Light en ES-Light geleiders. Zowel voor kleine, lichte zagen als voor krachtige velzagen bieden we u de geschikte oplossing.

Stihl Rollomatic E Mini Light
Lichtgewicht zaagblad voor lichter werken met hoogsnoeiers of bij de oogst van dun hout. Gewichtsvoordeel tot 25 % (bij 35 cm lengte).

Stihl Rollomatic E Light
Dit lichtgewicht zaagblad bestaat uit drie elektrisch aan elkaar gelaste, stalen platen. De vrije ruimtes zijn opgevuld met polyamide dat met glasvezel is versterkt. Tot 30 % gewichtsbesparing (bij een lengte van 40 cm) in vergelijking met standaard zaagbladen.

Stihl Rollomatic ES Light
Lichtgewichtversie van slijtvast speciaal staal. De vrije ruimten worden uitgefreesd en met een speciale laserprocedure gelast. Stabiel hol lichaam met een buigzame boven- en onderconstructie, 30 % gewichtsbesparing tegenover de Rollomatic ES.

Stihl Carving E
Driedelig carvingzaagblad met massieve zaagbladneus van stelliet. Voor houtsnijders en professionele boomverzorgers bij het zagen op zeer kleine radius. Extreem terugslagarm, licht, lange levensduur. Markeringen op het zaagblad maken het mogelijk om de juiste positie van de zaagbladneus te bepalen tijdens het zagen.

Stihl Rollomatic E Mini
Zeer smal zaagblad. Voor zaagkettingen met fijne schakels 3/8" Picco Micro Mini 3 of 1/4" Picco Micro 3. Duidelijke gewichtsvermindering bij verhoogd zaagvermogen.

Stihl Rollomatic E
Drie elektrisch aan elkaar gelaste metaalplaten, waarbij de middelste een grote uitsparing vertoont. Laag gewicht, hoge stabiliteit, verkrijgbaar met kleine en grote zaagbladneus.

Stihl Rollomatic ES
Geschikt voor de hoogste professionele vereisten op machines met een hoog vermogen. Massief en bijzonder stijf zaagblad, volledig vervangbare zaagbladneus, elliptisch gevormde, schuine oliesmeerkanalen voor een optimale smering.

Stihl Duromatic E
Massief zaagblad voor werkzaamheden met motorzagen met een gemiddeld tot hoog vermogen. Uiterst stevige, zaagbladneus beschermd door een bepantsering van slijtvast staal.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw