menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Afrastering voor Koeien en Kalveren

Afrastering voor koeien

Afrastering voor Koeien

De Boer Drachten levert een compleet assortiment afrasteringsmateriaal voor Koeien, Paarden en Schapen en is op dit gebied een specialist. Het assortiment bestaat uit afrasteringspalen, gegalvaniseerde landhekken, afrasteringsdraad, isolatoren, poortgrepen, schrikdraadapparatuur, kortom alles om een optimale en duurzame schrikdraadafrastering aan te leggen.

 

Bekijk hier ons assortiment afrastering voor Tuin, Erf en Hobby

DeBoer-Afrastering-Schrikdraad-lint-cord
Landhekken
afrasteringspalen
schrikdraadapparatuur
isolatoren-en-poortgrepen

Afrasterings materiaal koeien

Na de winterperiode gaan de koeien weer in de wei. Een goede en veilige afrastering is dan van groot belang. Hiervoor zijn de juiste materialen nodig. Er kan gekozen worden voor een permanente of een tijdelijke schrikdraadafrastering.

 

Permanente afrastering

 

Permanente afrasteringen worden gemaakt op plaatsen waar continue een afscheiding nodig is. Hiervoor worden in de meeste gevallen gecreosoteerde of gecelcuriseerde houten palen gebruikt, vaak in combinatie met schrikdraad. Afrasteren met puntdraad of gaas is ook een optie. Gegalvaniseerde landhekken van De Boer Drachten zijn daarbij bijzonder betrouwbaar en handzaam als damafsluiting.

 

Tijdelijke afrastering

 

Een tijdelijke afrastering wordt gebruikt voor rantsoenbeweiding of andere werkzaamheden waarbij tijdelijk het vee gekeerd moet worden. Onze haspels, draad en schrikdraadpaaltjes zijn uitermate geschikt om snel een tijdelijke afrastering op te zetten en weer te verwijderen.

 

Het benodigde type schrikdraadapparaat hangt af van de lengte van de afrastering en ligging van het af te rasteren perceel. Veel schrikdraadapparaten werken op het lichtnet (230 volt), maar waar toepassing hiervan niet mogelijk is verkopen wij schrikdraadapparaten op batterij en accu, eventueel ondersteund door zonne-energie.

 

Diverse soorten afrasteringsdraad zorgen, afhankelijk van de lengte van de afrastering, voor een goede betrouwbare geleiding. Voor alle aanverwante artikelen als isolatoren, poortgrepen, draadspanners, hoekrollen en ander afrasteringmateriaal, bent u bij de Boer Drachten op het goede adres.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw