menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Zwembadpompen

Zwembadpompen

Voor de onderhoud van jouw zwembad is een zwembadpomp een goede oplossing. Met een zwembadpomp blijft het water in je zwembad helder en in beweging. Zo ontwikkelen algen en bacteriën zich veel moeilijker en wordt al het overige vuil uit het water gefilterd. Tip van De Boer: bekijk eerst de aansluiting goed voordat je een zwembadpomp kiest. De kans is aanwezig dat je een extra aansluitset nodig hebt. Bekijk daarnaast ook onze zwembad filters. Samen met een zwembadpomp is dit de basis voor een helder en schoon zwembad. 

Lees meer...

Zwembadpompen

Literinhoud Zwembad / 4

Zorg dat de capaciteit van de pomp gelijk of hoger ligt dan dit getal.
Staat de pomp verder dan 3 meter van je zwembad af, of heeft de pomp op een andere manier last van veel weerstand? Neem dan altijd een pomp met overcapaciteit.
Deel de literinhoud van je zwembad dan door 3, of zelfs 2, voor de juiste pompcapaciteit.

Aansluiting zwembadpomp

Kijk even of de aansluiting van je Intex filterpomp overeen komt met die van je zwembad. De aansluitingen van Intex zijn ook uitermate geschikt voor Bestway Zwembaden. De 3 kleinste pompen hebben een 32mm aansluiting, en de 2 grootste een 38mm aansluiting. Komen de aansluitingen niet overeen? Dan heb je een extra aansluitsetje nodig. 

Filter cartridges voor zwembadpomp

De viezigheid van het zwembadwater wordt in de zwembadpomp opgevangen door een cartridge. In het zwemseizoen raden wij aan om de cartridge telkens na de 1e week schoon te maken, en na de 2e week te vervangen. Je hebt dus vervangbare filter cartridges nodig. Voor de Intex filterpomp 1.250 l/h heb je Intex type H nodig. Voor de 2.271, 3.407 en 5.678 l/h heb je Intex type A nodig. En voor de 9.463 l/h filterpomp heb je Intex type B nodig.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw