menu
  • excl.
  • incl.
BTW

LEGO Architecture

LEGO Architecture

Voor de volwassen bouwer met affiniteit voor architectuur is er LEGO Architecture. De specifieke aspecten van alle gebouwen uit deze serie zijn weergegeven in LEGO detail en bij ieder model zit een boekje met een beschrijving. De serie bestaat uit fantastische modellen met een historisch en cultureel accent. Vier het verleden, heden en de toekomst van de architectuur met gebouwen van over de hele wereld!

Lees meer...
5 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

De lijn van LEGO Architecture is in 2008 geïntroduceerd. Het richt zich op gebouwen men unieke skylines en ontwerp. Mensen die houden van architectuur zullen deze LEGO sets zeker waarderen. Ook mensen die al veel van de wereld hebben gezien zullen veel herkenbare gebouwen tegenkomen. Wanneer u een set koopt ontvangt u niet alleen een boekje met daarin de bouwinstructies, maar ook achtergrondinformatie over het te bouwen gebouw.

Je kunt je met deze sets wanen als een echte architect en kun je bijvoorbeeld de Eiffeltoren nabouwen. Combineer deze van dat andere beroemde gebouw uit Parijs: het Louvre. Of voel je een Amerikaanse President en bouw je eigen White House! Wat je ook gaat bouwen, alle sets zijn op schaal en geven een mooi beeld van het werkelijke gebouw.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw