menu
  • excl.
  • incl.
BTW

LEGO City kopen? - Gratis verzending!

LEGO City

Beleef het drukke stadsleven met LEGO City! Elke dag is er wel wat te beleven in de bruisende LEGO stad. In LEGO City houdt de politie de boeven op veilige afstand waardoor de bewoners zich veilig wanen en ongestoord over straat kunnen en de vele transportbedrijven in LEGO City veilig hun goederen kunnen vervoeren. Je kunt ook op onderzoek uitgaan in de jungle of daal af in één van de mijnen voor unieke avonturen.

Lees meer...
48 artikelen gevonden
Sorteer op:
LEGO City Wissels - 60238
LEGO City Wissels - 60238
€ 20,01 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Sets van LEGO City

Wie is er niet bekend met LEGO City? LEGO City heeft thema’s die je in elke stad tegen kunt komen, zoals Politie, Brandweer, Huizen en Treinen. Bij de Boer Drachten zijn de sets van LEGO City in alle soorten en maten verkrijgbaar. Van kleine cadeautjes voor een verjaardag, tot grote gebouwen om een hele stad mee te bouwen.

De thema’s zijn ontzettend populair omdat ze erg dicht bij het echte leven staan. Hierdoor kunnen kinderen er jaren lang mee spelen. Het naspelen en bouwen van een echte wereld in het klein is iets waar jonge kinderen geen genoeg van kunnen krijgen. aast de klassieke sets als politiebureaus en brandweerkazernes komen er elk jaar weer nieuwe aanvullingen zoals de LEGO haven, LEGO ruimtevaart, LEGO bospolitie en LEGO mijnbouw. Bij de Boer Drachten kun je heel voordelig alle LEGO City kopen. Zo heb je al een City set vanaf € 3,95!

Met de LEGO City speelsets kunnen kinderen zich verdiepen in een realistische open wereld waarin van alles kan worden ontdekt en onderzocht. Ze bouwen zelf de gedetailleerde gebouwen en stoere voertuigen met verschillende speelthema's, die ideale mogelijkheden bieden voor het bedenken en met vrienden naspelen van allerlei verhalen met het dagelijks leven als uitgangspunt. Met LEGO City sets kunnen kinderen hun fantasie aan het werk zetten en heerlijk op hun eigen manier spelen

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw