menu
  • excl.
  • incl.
BTW

LEGO Speed Champions? - Gratis bezorging vanaf € 75

Lego-Speed-Champion

LEGO Speed Champions

In de hoogste versnelling met de coole LEGO Speed Champion sets in onze collectie. Er zijn verschillende flitsende modellen beschikbaar waaronder Ferrari en Porsche. En wat te denken van een heuse Mercedes of Ferrari Formule 1-wagen? Van deze snelle wagens gaan gaat je bloed sneller stromen. Zet als een echte monteur de wagens in elkaar. Met deze snelle racewagens ga jij zeker voor de overwinning.

Lees meer...
8 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

klaar voor de start? GO!

Naar de finish met de LEGO Speed Champions! Deze racewagens zijn niet alleen ontzettend snel, maar bevatten ook nog eens levensechte details. Er is aan van alles gedacht. Alle figuren dragen emblemen van hun eigen wagen. Ook zijn scoreborden, gereedschap en vlaggen en natuurlijk de felbegeerde beker voor de snelste racer.

Geïnspireerd door echte topmerken

Alles is volledig geïnspireerd door de echte topmerken. Deze sets zijn ontwikkeld in samenwerking met de fabrikanten Porsche, McLaren en Ferrari. Ze vallen hierdoor niet alleen bij de fanatieke LEGO bouwers in de smaak, maar ook bij de échte liefhebbers van deze automerken. LEGO Speed Champions richt zich op jongens van 7-14 jaar, maar zal ook het bloed van volwassen racefanaten sneller laten stromen.

Ben jij klaar voor de start? GO! 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw