menu
  • excl.
  • incl.
BTW

LEGO Disney Princess? - Gratis bezorging vanaf € 75

LEGO Disney Princess

Met LEGO Disney Princess kunnen meisjes favoriete scènes naspelen uit hun favoriete sprookje. Je kan denken aan Assepoester, Ariel, Merida en Rapunzel. Met de prinsessen Assepoester, Ariel, Merida en Rapunzel in prachtige kleding, voor spannende verhalen vol romantiek, heldenmoed en avontuur. Deze serie bevat alle elementen voor het nabootsen van de oude sprookjes zoals kastelen, torens, schatkisten, koets en nog veel meer. Geheime spreuken en verborgen schatten bieden volop inspiratie om je eigen sprookje te bedenken.

Lees meer...
14 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Fantastische LEGO artikelen, gebaseerd op de sprookjes van Disney Prinsessen. Bouw de mooiste creaties met de bouwstenen van LEGO Disney Prinses. Wanneer je jouw bouwwerk af hebt, beleef je sprookjesachtige avonturen!

Met het 2 keer winnen van de prijs “speelgoed van de eeuw” behoeft het Lego speelgoed geen introductie meer.  Wie heeft er tenslotte niet mee gespeeld? Sinds de introductie in 1958 is Lego uitgegroeid tot het grootste speelgoedmerk van Europa en het op 2 na grootste merk in de wereld. Leuk om te vermelden is dat er in de loop der jaren heel veel productlijnen zijn bijgekomen zoals Lego Duplo, Lego Juniors tot aan Lego Architecture, maar de basis is altijd de traditionele Legosteen gebleven.  Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot …

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw