menu
  • excl.
  • incl.
BTW

LEGO Super Heroes

LEGO Super Heroes

Al je favoriete superhelden en mega schurken in Lego vorm! De Lego Super Heroes pakketten geven je alle mogelijkheden om de meest spannende dingen te beleven. Ben je fan van Spiderman of juist van Lego Batman? Wat je favoriete Lego Superheld ook is, er zijn altijd genoeg avonturen te beleven, mensen te redden en schurken te verslaan. Kruip voor even in de huid van je favoriete karakter om voor eventjes een superheld te zijn!

Lees meer...
30 artikelen gevonden
Sorteer op:
LEGO 76217 Super Heroes Ik ben Groot
LEGO 76217 Super Heroes Ik ben Groot
€ 59,50 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Lego Super Heroes online

De heldhaftige Lego Super Heroes pakketten zorgen voor urenlang bouwplezier zodat je al je fantastische ideeën tot leven kunt brengen in echte Lego avonturen. Om snel te kunnen beginnen kun je de pakketten eenvoudig bestellen in de webshop van De Boer Drachten. Om overzichtelijk te houden welke Super Heroes er allemaal zijn, hebben we alles samengebracht op één pagina. Hier vind je bijvoorbeeld Lego Avengers, de Lego Batman Gotham City Motorjacht en allemaal andere sets:

Geschikt voor leeftijden 6-12 jaar. Hoog boven Gotham City krijgt Batman™ zijn aartsvijand Bane in het oog die in zijn gepantserde Tumbler achter Commissaris Gordon aan zit. Breek dwars door de wegversperringen heen in de Bane Tumbler met verborgen dubbele raketten en vlammende uitlaat. Maak een duikvlucht in The Bat en breng de commissaris in veiligheid met de hijskabel, vóór Bane hem kan bereiken! Bij de set horen 3 minifiguren: Batman, Bane en Commissaris Gordon. Inclusief diverse wapens. Val aan vanuit de lucht om Commissaris Gordon uit de klauwen van Bane te redden! Breng Commissaris Gordon in veiligheid met de reddingskabel! Breek door de wegversperringen heen!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw